Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Observator de Calarasi, singurul cotidian local – zilnic alaturi de tine!

Adresă

Strada. Bucureşti, Numarul. 396
Călăraşi

Contact details

Email: observatorcl@gmail.com / observatorcl@yahoo.com
Telefon: 0242/314.711
Fax: 0242/314.711

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Comments

comments

Admitere la Academia de Poliţiţie şi la şcolile de agenţi

Admitere la Academia de Poliţiţie şi la şcolile de agenţi
mai 16, 2017 Georgiana Serban
Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Cei care vor să urmeze o carieră de ofițer de poliție mai au doar două săptămâni pentru a se înscrie la concursul de admitere la Academia de Poliție „Alexandru Ioan-Cuza”. Pentru cei care vor să se încrie la școlile de poliție, se pot depune cereri de înscriere până la data de 21 iulie 2017.
Până la data de 26 mai 2017, se pot depune cererile de înscriere a candidaţilor pentru concursul de admitere la Academia de Poliție „Alexandru Ioan-Cuza”, la structurile teritoriale de resurse umane din cadrul inspectoratelor de poliţie judeţene, respectiv Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti, în funcție de locul de domiciliu înscris în cartea de identitate. Pentru admiterea la școlile de poliție, candidaţii pot depune cererile de înscriere până la data de 21 iulie a.c., tot la unitățile teritoriale de poliție.
Dacă sunteți interesat de cariera de polițist, vă puteți înscrie pe unul dintre următoarele locuri: Academia de Poliţie „Alexandru Ioan-Cuza” Bucureşti: Facultatea de Poliție-290 de locuri la frecvență, dintre care opt pentru rromi, şase pentru maghiari şi patru pentru alte minorităţi, precum și 50 la frecvență redusă (pentru agenţii care au minimum un an vechime în cadrul structurilor M.A.I.); Facultatea de Științe Juridice și Administrative, Specializarea Drept: 115 de locuri la frecvență; Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina- 554 de locuri (14 locuri pentru rromi, opt locuri pentru alte minorităţi); Şcoala de Agenţi de poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj–Napoca – 150 de locuri (şase locuri pentru rromi, trei locuri pentru alte minorităţi).
Toate detaliile cu privire la înscriere și la desfășurarea examenelor se pot obţine de la serviciile de resurse umane din cadrul inspectoratelor judeţene de poliţie, respectiv Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti, de la sediul Inspectoratului General al Poliţiei Române – Direcţia Resurse Umane sau de pe pagina de internet a Poliţiei Române: www.politiaromana.ro- Carieră-Admitere 2017.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Comments

comments

0 Comments

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*