Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Observator de Calarasi, singurul cotidian local – zilnic alaturi de tine!

Adresă

Strada. Bucureşti, Numarul. 396
Călăraşi

Contact details

Email: observatorcl@gmail.com / observatorcl@yahoo.com
Telefon: 0242/314.711
Fax: 0242/314.711

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Comments

comments

Elevii şcolilor din judeţ au participat la spectacolul „Cântec pentru Tisha”

Elevii şcolilor din judeţ au participat la spectacolul „Cântec pentru Tisha”
iunie 8, 2017 Georgiana Serban
Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Sala “Barbu Ştirbei” a Centrului Judeţean de Cultură şi Creaţie din Călăraşi a găzduit, în data de 6 iunie 2017, spectacolul „Cântec pentru Tisha”. Evenimentul a fost dedicat atât copiilor de peste 4 ani, cât şi părinţilor. Manifestarea a reuşit, prin interacţiune şi jocuri noi, să aducă în prim-plan strânsa relaţie dintre copii şi părinţi. Elevii din cadrul şcolilor din judeţul nostru au luat parte la această piesă de teatru emoționantă şi plină de semnificații și învățăminte.
Tisha, personajul principal, şi jucăriile sale: Urs Haios, păpuşile Rază de Soare și Gratziline și Coșarul Vesel au adus în prim-plan relația dintre copii și părinți, dar şi importanța și nevoia de a petrece cât mai mult timp cu copiii noștri. Mesajul piesei a putut fi transmis mulțumită muzicii și jocurilor hazlii, pline de semnificații și învățăminte, la care au participat activ și spectatorii. Din distribuţie au făcut parte: Elena Dumitrescu, Alexandra Mirescu, Ioana Ginghină, Andreea Gaica, Ilona Brezoianu, Emilian Mârnea, Răzvan Rotaru, Florin Rareș Stoica.
Sinopsis: În fiecare zi, la anumite ore, Tisha se întâlnește pe Skype cu părinții. În restul timpului, cei care îi sunt alături sunt jucăriile: un urs haios, păpuşile Rază de Soare și Gratziline și Coșarul Vesel. Aceste jucării îi propun Tishei o serie de jocuri hazlii, interactive, pline de semnificații și învățăminte, la care participă activ și spectatorii. Pentru a completa cât mai bine piesa și a crește implicarea emoțională, au fost create special melodii potrivite poveștii interpretate.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Comments

comments

0 Comments

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*