Loading

Fotografia zilei

Observator de Călăraşi va ureaza CRACIUN FERICIT alaturi de cei dragi!

25.12.2012 | Luminiţa MORARU

Intersecţia cu accidente

26.11.2012 | Niculae COSTACHE
Intersecţia cu accidente
Intersecţia străzilor 13 Decembrie şi Griviţa a atras din nou atenţia. Un accident rutier destul de grav s-a produs sâmbătă, la ora 14:00, între un autoturism Toyota şi un Logan de Şcoală. Şoferul autoturismului Toyota nu a acordat prioritate, iar în urma impactului maşina s-a răsturnat. Din fericire, şoferul a scăpat cu răni uşoare. Cu toate măsurile luate de autorităţi, se pare că în intersecţia respectivă se produc în continuare accidente. Poate că nu au fost luate cele potrivite.

Blocaj

06.11.2012 | Niculae COSTACHE
Blocaj
Pista de biciclişti a fost construită degeaba, având în vedere că foarte puţine persoane o folosesc. De fapt, cei care ar vrea să circule cu bicicleta pe pista special amenajată pentru ei, nu ar avea cum. În dreptul unor societăţi comerciale parcarea maşinilor se face direct pe pistă, blocând astfel traseul. Poate că acesta este unul din motivele pentru care bicicliştii aleg să meargă în continuare pe carosabil.

Inundaţii

31.10.2012 | Niculae COSTACHE
Inundaţii
Din cauza precipitaţiilor abundente, străzile Miron Costin şi Salcâmilor au fost inundate. După mai bine de 24 de ore de ploaie, abia dacă se mai poate circula pe cele două artere. Un cititor al ziarului a surprins un cadru destul de neplăcut pentru cei care locuiesc aici, de la intersecţia celor două străzi, în care nu se poate vedea decât apă, acestea fiind acoperite total.

La plantat

18.10.2012 | Niculae COSTACHE
La plantat
Personalul care lucrează pe străzile municipiului Călăraşi pentru ridicarea la nivel a canalizărilor “plantează” mai nou copaci. Lucrătorii nu au auzit de încercuirea zonei, motiv pentru care au jumulit copacii, iar crengile le-au pus în găurile din capacele canalizărilor pentru ca şoferii să le ocolească. Un mod de lucru primitiv având în vedere secolul în care trăim.

Coregrafie în faţa primăriei

27.09.2012 | Niculae COSTACHE
Coregrafie în faţa primăriei
Mai mulţi elevi din cadrul Colegiului Naţional „Barbu Ştirbei” şi de la Colegiul Economic făceau ieri repetiţii în faţa primăriei pentru Zilele Municipiului Călăraşi. Toţi erau îmbrăcaţi în costume din vremea romanilor. Coregrafia a fost asigurată de consilierul local Vasile Dumitrache (Puiu), care îi învăţa pe copii mişcările, dar şi aşezarea în scenă.

Şedinţă "spectacol"

19.09.2012 | Luminiţa MORARU
Şedinţă "spectacol"
Consiliul Judeţean Călăraşi s-a întrunit în şedinţă extraordinară pe data de 17 septembrie 2012. Întrucât sala de şedinţe a instituţiei era ocupată, s-a decis ca întâlnirea să fie organizată în sala de spectacole "Barbu Ştirbei". "Spectacolul" a fost pe măsură. Mai bine de o oră s-a dezbătut dacă şi în ce condiţii va fi sancţionat directorul DGASPC Călăraşi, Mihai Roibu. » mai mult

Frustrare

18.09.2012 | Niculae COSTACHE
Frustrare
Un cadru didactic aparţinând Şcolii nr. 8 „Mircea Vodă” s-a luat la harţă cu poliţiştii de la Circulaţie. Respectiva persoană nu a vrut să mute maşina din faţa unităţii de învăţământ la sugestia poliţiştilor, spunând că este cadru didactic şi că are voie. Poliţiştii Serviciului Rutier au fost nevoiţi să insiste pentru ca până la urmă doamna să mute maşina în altă parte.

Nu se vede semnul!

13.09.2012 | Niculae COSTACHE
Nu se vede semnul!
De ani de zile în Piaţa Centrală este amplasat semnul de circulaţie „Interzis”, la intersecţia străzilor Sf. Nicolae cu Pieţii, care este greu de respectat. Trebuie să ajungi în mijlocul intersecţiei pentru a vedea semnul respectiv. Chiar dacă am mai sesizat şi în alte rânduri că maşinile care vin dinspre primărie nu au cum să îl vadă din cauza unei construcţii de lemn, autorităţile locale nu au luat nicio măsură.

Curăţenie în bâlci

07.09.2012 | Niculae COSTACHE
Curăţenie în bâlci
Chiar dacă nu există pubele la Târgul de Toamnă, aleile sunt curate. Serviciul Public Pieţe Oboare s-a ocupat de strângerea deşeurilor aşa cum a afirmat la începutul bâlciului. Călărăşenii care vin să se distreze seara la târg aruncă gunoaiele pe jos, dar de dimineaţă acestea sunt strânse şi depozitate în containerele de la intrare, de unde sunt preluate de firma de salubrizare.

Log IN

Parteneri Media

Cine e online

În acest moment sunt 0 utilizatori şi 56 vizitatori online.

Cine e nou

  • Observator
  • mjkudrupa
  • Andrei-George
  • drupygirlx
  • mihay89