Loading

Fotografia zilei

Modificări la Orizont

24.11.2014 | Niculae COSTACHE
Modificări la Orizont
Autorităţile locale au amenajat sensul giratoriu din mijlocul intersecţiei de la Orizont. Au fost plantate flori şi a fost înlocuit gardul vechi cu unul nou. De asemenea, va fi înlocuită troiţa ridicată în memoria eroilor de la 22 Decembrie 1989. Conform reprezentanţilor primăriei, aceste modificări sunt realizate pentru manifestările ce vor avea loc în ziua de 1 Decembrie.

Gunoi cu lopata

14.08.2014 | Niculae COSTACHE
Gunoi cu lopata
Angajaţii firmei Urban, cea care se ocupă de salubrizarea municipiului Călăraşi, pierd foarte mult timp la ridicarea deşeului menajer din punctele de colectare. Motivul este simplu, cei care aruncă gunoiul nu o fac doar în containere, ci şi pe lângă acestea, iar din această cauză angajaţii societăţii trebuie să încarce la lopată.

Parapeţi pe Chiciului

14.08.2014 | Niculae COSTACHE
Parapeţi pe Chiciului
Şoseaua Chiciului a fost modificată la intrarea în oraş. Autorităţile răspunzătoare de drum au montat parapeţi din beton pentru a despărţi cele două sensuri de mers. Parapeţii au fost montaţi de la intrarea în oraş şi până în dreptul drumului care duce spre Plaja Tineretului.

Urmează Ziua Marinei

05.08.2014 | Niculae COSTACHE
Urmează Ziua Marinei
Peste 10 zile urmează să se desfăşoare la Călăraşi, în parcul Central, Ziua Marinei ediţia 2014. Chiar dacă mai este puţin timp, autorităţile locale nu au luat măsuri pentru igienizarea falezei de la malul braţului Borcea. Iarba este crescută foarte mare, iar gunoaiele plutesc pe apă. Poate că ar trebui o mică schimbare înaintea evenimentului, dacă tot sunt aşteptaţi să participe sute de oameni.

A crescut iarba!

23.07.2014 | Niculae COSTACHE
A crescut iarba!
Parcul Navrom a rămas fără atenţia autorităţilor locale. Cei de la Serviciul Public Pavaje şi Spaţii Verzi nu au mai trecut de mult timp pe aici şi, chiar dacă în parc există mai multe accesorii de joacă, iarba crescută peste măsură dă un aspect neplăcut. Parcul Navrom este unul foarte mic, aşa că nu ar trebui foarte mult timp ca să fie tăiată iarba.

Lucrări la Parcul Dendrologic

01.04.2014 | Niculae COSTACHE
Lucrări la Parcul Dendrologic
Primăria se ocupă în această perioadă de Parcul Dendrologic, încercând prin diverse lucrări să-i dea un aspect cât mai plăcut. Se înlocuiesc bordurile şi se asfaltează aleile, având în vedere că aceste lucru nu s-au mai făcut de foarte mult timp. Totodată, s-a renunţat la gardul viu care crescuse foarte mare. Acesta a fost scos din pământ de angajaţii Serviciului Public Pavaje - Spaţii Verzi pentru a fi folosit în alte zone.

Observator de Călăraşi va ureaza CRACIUN FERICIT alaturi de cei dragi!

25.12.2012 | Luminiţa MORARU

Intersecţia cu accidente

26.11.2012 | Niculae COSTACHE
Intersecţia cu accidente
Intersecţia străzilor 13 Decembrie şi Griviţa a atras din nou atenţia. Un accident rutier destul de grav s-a produs sâmbătă, la ora 14:00, între un autoturism Toyota şi un Logan de Şcoală. Şoferul autoturismului Toyota nu a acordat prioritate, iar în urma impactului maşina s-a răsturnat. Din fericire, şoferul a scăpat cu răni uşoare. Cu toate măsurile luate de autorităţi, se pare că în intersecţia respectivă se produc în continuare accidente. Poate că nu au fost luate cele potrivite.

Blocaj

06.11.2012 | Niculae COSTACHE
Blocaj
Pista de biciclişti a fost construită degeaba, având în vedere că foarte puţine persoane o folosesc. De fapt, cei care ar vrea să circule cu bicicleta pe pista special amenajată pentru ei, nu ar avea cum. În dreptul unor societăţi comerciale parcarea maşinilor se face direct pe pistă, blocând astfel traseul. Poate că acesta este unul din motivele pentru care bicicliştii aleg să meargă în continuare pe carosabil.

Inundaţii

31.10.2012 | Niculae COSTACHE
Inundaţii
Din cauza precipitaţiilor abundente, străzile Miron Costin şi Salcâmilor au fost inundate. După mai bine de 24 de ore de ploaie, abia dacă se mai poate circula pe cele două artere. Un cititor al ziarului a surprins un cadru destul de neplăcut pentru cei care locuiesc aici, de la intersecţia celor două străzi, în care nu se poate vedea decât apă, acestea fiind acoperite total.

Log IN

Parteneri Media

Cine e online

În acest moment sunt 0 utilizatori şi 44 vizitatori online.