Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Observator de Calarasi, singurul cotidian local – zilnic alaturi de tine!

Adresă

Strada. Bucureşti, Numarul. 396
Călăraşi

Contact details

Email: observatorcl@gmail.com / observatorcl@yahoo.com
Telefon: 0242/314.711
Fax: 0242/314.711

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Comments

comments

Identificat de poliţişti după ce a părăsit locul accidentului

Identificat de poliţişti după ce a părăsit locul accidentului
octombrie 7, 2015 Stefania Neagu
Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

În data de 5 octombrie a.c., poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Rurală Dragalina au fost sesizaţi de faptul că pe strada Uzinei a avut loc un accident rutier soldat cu rănirea unei persoane, iar conducătorul auto a părăsit locul faptei.

Poliţiştii din Dragalina au fost sesizaţi pe 5 octombrie cu privire la faptul că un bărbat a provocat un accident rutier din urma căruia a rezultat vătămarea corporală a unei persoane, după care a părăsit locul incidentului. În fapt, în timp ce Tudor S. se deplasa cu bicicleta pe strada Uzinei a fost acroşat de o remorcă a unui ansamblu de tractor, iar conducătorul auto a părăsit locul faptei. Cercetările efectuate de poliţişti au condus la identificarea cu operativitate a lui Vasile P., în vârstă de 51 de ani, din localitate, bănuit de săvârşirea faptei, care a fost găsit de poliţişti în comuna Dragoş Vodă, judeţul Călăraşi. Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean Călăraşi pentru îngrijiri medicale. Conducătorului auto i s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului. În continuare poliţiştii desfăşoară cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Comments

comments

1 Comment

  1. Fabio 2 ani ago

    Hey Hannah! That’s so great that you are doing such good work! I remember our day tohgeter with those girls it really made an impression on me. They are all so beautiful! What a blessing you are to them. Keep it up!

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*