Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Observator de Calarasi, singurul cotidian local – zilnic alaturi de tine!

Adresă

Strada. Bucureşti, Numarul. 396
Călăraşi

Contact details

Email: observatorcl@gmail.com / observatorcl@yahoo.com
Telefon: 0242/314.711
Fax: 0242/314.711

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Comments

comments

Mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, puse în aplicare de poliţişti

Mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, puse în aplicare de poliţişti
octombrie 12, 2015 Stefania Neagu
Pe 8 octombrie, poliţiştii au pus în aplicare şase mandate de executare a pedepsei cu închisoarea
Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

În data de 8 octombrie a.c., poliţiştii călărăşeni au pus în aplicare mai multe mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, pentru săvârşirea infracţiunilor de încăierare, tulburarea ordinii şi liniştii publice, trafic de persoane şi dare de mită. Toate persoanele condamnate au fost depuse în Penitenciarul Slobozia.

Joi, 8 octombrie, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi au prins pe Eugen T., în vârstă de 54 de ani, Dănuţ T., de 53 de ani, Dumitru T., în vârstă de 27 de ani, şi Florian C., de 37 de ani, toţi comuna Dragalina, judeţul Călăraşi, pe numele cărora Judecătoria Călăraşi a emis, în aceeaşi zi, mandate de executare a pedepsei cu închisoarea. Bărbaţii, condamnaţi la doi ani şi două luni de închisoare pentru comiterea infracţiunilor de încăierare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, au fost depistaţi pe raza comunei Dragalina şi au fost depuşi în Penitenciarul Slobozia.

Totodată, în aceeaşi zi, poliţiştii din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Olteniţa au pus în aplicare mandatul de executare a pedepsei cu închisoarea emis de Tribunalul Călăraşi, pe numele lui Gelu S., în vârstă de 26 de ani, din comuna Chirnogi, judeţul Călăraşi, condamnat la doi ani și patru luni închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de dare de mită. Bărbatul va fi depus în Penitenciarul Slobozia.

De asemenea, în seara aceleiaşi zile, agenţii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Dragalina au identificat pe Lucian V., în vârstă de 23 de ani, din comuna Dragalina, judeţul Călăraşi, pe numele căruia Tribunalul Călăraşi a emis, în aceeaşi zi, mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de cinci ani, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de persoane. Cel în cauză a fost încarcerat în Penitenciarul Slobozia.

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Comments

comments

0 Comments

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*