Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Observator de Calarasi, singurul cotidian local – zilnic alaturi de tine!

Adresă

Strada. Bucureşti, Numarul. 396
Călăraşi

Contact details

Email: observatorcl@gmail.com / observatorcl@yahoo.com
Telefon: 0242/314.711
Fax: 0242/314.711

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Comments

comments

Noi performanţe pentru boxul călărăşean

Noi performanţe pentru boxul călărăşean
aprilie 25, 2017 Georgiana Serban
Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Boxul călărăşean a obţinut rezultate noi. Pugiliştii Clubului Sportiv Municipal (CSM) Călăraşi au participat, săptămâna trecută, la mai multe competiţii, de unde s-au întors acasă cu medalii de aur şi argint.
Astfel, recent, la Piatra Neamţ s-a desfăşurat Cupa României de Tineret, unde CSM Călăraşi a participat cu următorii sportivi: Antonio Vişan (categoria 52 de kilograme), Jean Cristea (categoria 56 de kilograme), Mark Vişan (categoria 60 de kilograme) şi Vlad Haiduc (categoria 69 de kilograme). Clubul Sportiv Municipal Călăraşi a obţinut locul I pe echipe, având patru participanţi, toţi finalişti. Rezultatele obţinute sunt următoarele: două medalii de aur (Antonio Vişan şi Mark Vişan) şi două medalii de argint (Jean Cristea şi Vlad Haiduc). Cupa României de Tineret este o competitie ce reprezintă unul din criteriile de calificare pentru formarea lotului naţional de tineret care va participa la Campionatul European.
Tot săptămâna trecută, alţi sportivi călărăşeni au participat la competiţii de nivel ridicat, în cadrul cărora s-a demonstrat că boxul este unul dintre cele mai performante sporturi pe care le are judeţul nostru. Astfel, Daniel Costea şi Cristi Constantinov, însoţiţi de antrenorul Georgian Anghel, au fost prezenţi la un puternic turneu de seniori, ce s-a desfăşurat în Franţa, iar sportivii juniori ai CSM Călăraşi au participat la un turneu rezervat lor, ce a avut loc în Republica Moldova, la Tiraspol. Daniel Costea şi Cristian Constantinov au avut rezultate bune în faţa unor adversari valoroşi. Turneul a avut la start reprezentanţi din 15 ţări. Cei doi sportivi au câştigat medalii de bronz, dar au arătat că au potenţial şi pot aduce rezultate mari la nivel de seniori pentru secţia de box a Clubului Sportiv Municipal Călăraşi.
De la turneul internaţional pentru juniori, Tavi Dobre (categoria 46 de kilograme) a plecat cu locul I şi cu premiul special din partea organizatorilor. Acest fapt arată că juniorul este un sportiv de mare viitor, care va aduce mari performanţe pentru municipiul nostru.
“A fost o săptămână plină pentru secţia de box a CSM Călăraşi, o săptămână cu competiţii la juniori, tineret şi seniori, o săptămână în care boxul călărăşean a demonstrat, din nou, că are viitor şi că e un sport care tot timpul aduce rezultate frumoase pentru oraşul Călăraşi, sport unde se demonstrează că se munceşte cu pasiune şi se pune suflet! Felicitări sportivilor pentru aceste frumoase rezultate, felicitări antrenorilor pentru pasiune şi dorinţă, felicitări domnului director Dumitru Chirilă pentru că face posibil ca aceste rezultate să se obţină”, se arată pe pagina de facebook a secţiei călărăşene de box.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Comments

comments

0 Comments

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*