Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Observator de Calarasi, singurul cotidian local – zilnic alaturi de tine!

Adresă

Strada. Bucureşti, Numarul. 396
Călăraşi

Contact details

Email: observatorcl@gmail.com / observatorcl@yahoo.com
Telefon: 0242/314.711
Fax: 0242/314.711

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Comments

comments

Percheziţii la Călăraşi. Suspecţi de înşelăciuni prin telefon, prinşi de poliţişti

Percheziţii la Călăraşi. Suspecţi de înşelăciuni prin telefon, prinşi de poliţişti
mai 12, 2017 Georgiana Serban
Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

În urma a 10 percheziții efectuate ieri cu sprijinul Administrației Naționale a Penitenciarelor în Penitenciarele Galați și Tulcea, precum și pe raza județelor Ialomița și Călărași, au fost reținute opt persoane bănuite de comiterea mai multor înșelăciuni prin metoda accidentul.
La data de 11 mai a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Călărași au descins la mai multe adrese din Călărași și Ialomița, precum și în Penitenciarele de Maximă Siguranță Galați și Tulcea, pentru destructurarea unei grupări care acționa prin metoda accidentul.
Din cercetările efectuate de polițiști, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Călărași, a reieșit că, în perioada 20 aprilie-10 mai 2017, membrii grupării ar fi contactat telefonic mai multe persoane și, prin inducerea în eroare cu privire la implicarea în accidente de circulație a membrilor familiei victimelor, le-ar fi solicitat acestora diferite sume de bani.
În sarcina celor opt persoane, cu vârste cuprinse între 16 şi 39 ani, s-a reţinut comiterea a şase infracţiuni de înşelăciune și două infracțiuni de tentativă la înșelăciune, victimele fiind persoane în vârstă, din judeţul Călăraşi. Prejudiciul cauzat prin activitatea ilicită este de de aproximativ 80.000 de lei. În urma perchezițiilor efectuate cu sprijinul Administrației Naționale a Penitenciarelor, au fost identificate mai multe telefoane mobile și cartele SIM deținute ilegal în cadrul Penitenciarului de Maximă Siguranță Galați și au fost recuperați 7.000 de lei. Faţă de cele opt persoane a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de înşelăciune și tentativă la infracțiunea de înșelăciune, urmând ca astăzi să fie prezentate Judecătoriei Călărași cu propunere de arestare preventivă. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea întregii activități infracționale în cauză.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Comments

comments

0 Comments

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*