Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Observator de Calarasi, singurul cotidian local – zilnic alaturi de tine!

Adresă

Strada. Bucureşti, Numarul. 396
Călăraşi

Contact details

Email: observatorcl@gmail.com / observatorcl@yahoo.com
Telefon: 0242/314.711
Fax: 0242/314.711

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Comments

comments

Poliţia vă recomandă să conduceţi prudent pe timp ploios

Poliţia vă recomandă să conduceţi prudent pe timp ploios
octombrie 13, 2015 Stefania Neagu
Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Poliţiştii vă recomandă să vă interesaţi de condiţiile meteo-rutiere existente pe traseul ce urmează să îl parcurgeţi şi să adaptaţi viteza de rulare la condiţiile de drum şi trafic, în contextul alertei de cod galben de ploi şi vânt.

Adaptaţi permanent viteza de rulare la condiţiile de drum şi trafic. Astfel, chiar dacă vă aflaţi în localităţi sau în afara lor, iar partea carosabilă este umedă, trebuie să circulaţi cu o viteză care să permită oprirea în siguranţă, având în vedere că distanţa de frânare în astfel de condiţii este mult mai mare. Evitaţi acţionarea bruscă a sistemului de frânare şi a mecanismului de direcţie, deoarece autovehiculul pe care îl conduceţi poate derapa. Folosiţi cu precădere frâna de motor atunci când rulaţi pe un carosabil alunecos. Nu efectuaţi depăşiri riscante! Pentru a preîntâmpina producerea unor evenimente rutiere nedorite, Poliţia Română vă recomandă, de asemenea, să păstraţi în mers o distanţă suficient de mare faţă de vehiculul din faţă, pentru a putea opri în condiţii de siguranţă! Poliţiştii rutieri vă recomandă să folosiţi luminile de întâlnire și pe timpul zilei, mai ales în condiţii de vreme nefavorabilă. Curăţaţi în permanenţă farurile, blocurile de semnalizare, parbrizul, luneta şi geamurile laterale ale autovehiculului, asiguraţi buna funcţionare a ştergătoarelor de parbriz şi folosiţi corespunzător instalaţia de ventilaţie – climatizare!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Comments

comments

2 Comments

  1. asa 2 ani ago

    Au dreptate ca pa timp de ploaie se produce acvaplanarea aia ca si mi sa intamplat ca la 70 la ora sa imi alunece masina pa sosea si era sa intru in alta care venea din sens opus cu toate ca am si cauciucuri de iarna asa ca una peste alta aveti grija pa timp de ploaie sa conduceti mult mai incet si sa fiti foarte atentii la volan si cu ambele maini pe volan astfel doamne fersete ne poate costa viata!

  2. Fernando 2 ani ago

    pakt k 3SE a ajuns LA CAPAT DE DRUM.nu as fi crezut ca o sa se inaptmle asa cv pentru k a fost o trupa minunata,kre a realizat niste proiecte exceptionale.fara 3SE sunt k un vapor pierdut in larg .ATUNCI KND IMI VA FI MAI GREU/O SA ASCULT MELODIILE LOR 3SE VA RAMANE MEREU IN SUFLETUL SI IN INIMA MEA CHIAR DAK ACUM,IN TIMP CE SCRIU,ASCULT MELODIILE LOR SI MA GANDESC LA EI IMI DAU LACRIMILE K SI CUM O PARTE DIN MINE AR FI DISPARUT ODATA CU ANUNTAREA RUPTURII03SE .EU ORICUM O SA RAMAN FANA LOR TOATA VIATA SI O SA IMI AMINTESC CU DRAG DE EI IN ORICE CLIPA VA IUBESC MULT BAIETI

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*