Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Observator de Calarasi, singurul cotidian local – zilnic alaturi de tine!

Adresă

Strada. Bucureşti, Numarul. 396
Călăraşi

Contact details

Email: observatorcl@gmail.com / observatorcl@yahoo.com
Telefon: 0242/314.711
Fax: 0242/314.711

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Comments

comments

Trei posturi la Spitalul Municipal Olteniţa, disponibile pentru medicii rezidenţi

Trei posturi la Spitalul Municipal Olteniţa, disponibile pentru medicii rezidenţi
octombrie 13, 2015 Stefania Neagu
Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Până pe 23 octombrie, absolvenții de medicină, medicină dentară şi farmacie se pot înscrie pentru susţinerea examenului din cadrul concursului de rezidenţiat din acest an. Dosarele se pot depune la sediul Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Călăraşi. În acest an, la Călăraşi doar trei locuri sunt puse la dispoziție. 

Ministerul Sănătăţii a stabilit condiţiile în care se va desfăşura anul acesta concursul de intrare în rezidenţiat în domeniile medicină, medicină dentară și farmacie. Astfel, concursul va fi organizat duminică, 15 noiembrie 2015 și, la fel ca în anii trecuți, acesta se va desfășura, descentralizat, în şase centre universitare: București, Cluj-Napoca, Iași, Târgu Mureș, Craiova și Timișoara. Pentru posturile publicate în judeţul nostru, examenul va fi susţinut la centrul universitar din Bucureşti. Ministerul Sănătăţii a publicat în revista de specialitate “Viaţa Medicală” şi pe site-ul www.ms.ro, secțiunea Rezidențiat, toate amănuntele privind tematica de concurs, bibliografia aferentă, numărul locurilor şi posturilor, metodologia și condițiile de participare. În sesiunea din 2015, absolvenţii universităţilor de medicină, medicină dentară şi farmacie vor putea concura pe un număr de 3.388 de locuri și posturi pentru medicină, 263 de locuri pentru medicină dentară şi 152  locuri pentru farmacie. La nivelul judeţului Călăraşi, în cadrul Spitalului Muncipal Olteniţa, trei posturi sunt disponibile, şi anume: unul pe specialitatea medicină de laborator (Laborator Analize Medicale), unul pe specialitatea medicină internă (Secţia Medicină Internă) şi unul pe specialitatea pediatrie (Secţia Pediatrie). Înscrierile pentru rezidenţiat se fac până la data de 23 octombrie 2015, ora 15:00, la DSP Călăraşi. Concursul se va desfăşura sub formă de test-grilă cu 200 de întrebări, pe o durată de 4 ore. Ocuparea locurilor/posturilor în specialitate se face în ordinea punctajului de promovare obţinut, pe fiecare centru universitar, în limita locurilor/posturilor  publicate pentru fiecare domeniu în centrul universitar de concurs. Tematica de concurs și bibliografia aferentă sunt cele din anul 2014.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Comments

comments

1 Comment

  1. Tomek 2 ani ago

    I think that this architect’s work is of inornnatiteal importance. We live in a period where church architecture is often modernistic in a bad sense or sentimental, what the French call S.T. Sulpice. It is refreshing to see examples of such spiritual inspiration. I hope this teaches something to devout Christians who often don’t understand the use of spiritual and visual beauty in Church Art.-Arcadi NebolsinePresident of International Society for the Saving of Russian Monuments and Landscape

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*