Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Observator de Calarasi, singurul cotidian local – zilnic alaturi de tine!

Adresă

Strada. Bucureşti, Numarul. 396
Călăraşi

Contact details

Email: observatorcl@gmail.com / observatorcl@yahoo.com
Telefon: 0242/314.711
Fax: 0242/314.711

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Comments

comments

„Vin Floriile cu soare…!” la Călăraşi

„Vin Floriile cu soare…!” la Călăraşi
aprilie 7, 2017 Georgiana Serban
Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Centrul Județean de Cultură și Creație (CJCC) Călărași derulează, în perioada 7 – 11 aprilie, proiectul destinat Sărbătorilor Pascale, intitulat „Vin Floriile cu soare…!”, având drept scop reînvierea tradițiilor și obiceiurilor pascale.
Astfel, astăzi, 7 aprilie, va avea loc Sărbătoarea Floriilor. Spectacolul se va desfășura în sala CJCC şi va fi susținut de Corul „Camerata Danubii”, de Grupul Cateheric al Parohiei “Nașterea Sfântului Ioan Botezătorul”, dirijat de profesoara Diana Vieru-Burlescu, şi de Corul „Mihail Vulpescu” al Protoieriei Călărași. Invitatul special este Marius Ciprian Pop, cu un program de pricesne, cântări specifice acestei perioade de dinaintea Sărbătorilor de Paște.
De altfel, în data de 10 aprilie 2017 vor fi organizate ateliere de pictură pe ouă, în foaierul Centrului Județean de Cultură și Creație Călărași, unde vor participa elevi de la Colegiul Economic, atelierul fiind coordonat de un profesor de specialitate.
De asemenea, pe 11 aprilie vor avea loc ateliere de confecționat decorațiuni pentru Paști și de olărit, în parteneriat cu Biblioteca Județeană „Alexandru Odobescu” și Muzeul Dunării de Jos. La acţiune vor participa elevi de la Școala Gimnazială „Constantin Brâncoveanu”.
Partenerii principali sunt: Biblioteca Județeană „Alexandru Odobescu”, Muzeul Dunării de Jos, Școala gimnazială „Constantin Brâncoveanu”, Colegiul Economic şi Protoieria Călărași.
Intrarea se va face pe bază de bilet, preţul acestuia fiind de 8 lei. Biletele se pot procura de la sediul Centrului Cultural Judeţean de Cultură şi Creaţie Călăraşi.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Comments

comments

0 Comments

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*