Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Observator de Calarasi, singurul cotidian local – zilnic alaturi de tine!

Adresă

Strada. Bucureşti, Numarul. 396
Călăraşi

Contact details

Email: observatorcl@gmail.com / observatorcl@yahoo.com
Telefon: 0242/314.711
Fax: 0242/314.711

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Comments

comments

Vineri s-a încheiat „Săptămâna prevenirii criminalităţii” cu acţiunea „Siguranţa rutieră”

Vineri s-a încheiat „Săptămâna prevenirii criminalităţii” cu acţiunea „Siguranţa rutieră”
octombrie 5, 2015 Stefania Neagu
Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Acţiunea „Siguranţa rutieră” a încheiat vineri, 2 octombrie a.c., „Săptămâna prevenirii criminalităţii” desfăşurată de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Călăraşi. În cadrul acestei acţiuni, poliţiştii călărăşeni au informat cetăţenii cu privire la regulile de circulaţie.

Încă de la primele ore ale dimineţii, poliţiştii rutieri au coordonat activitatea patrulelor şolare care au dirijat circulaţia pietonilor, pe Prelungirea Bucureşti, din municipiul Călăraşi, în zona Şcolilor Gimnaziale “Mircea Vodă” şi “Mihai Viteazul” (şcolile nr. 8 şi 10), la intrarea şi la ieşirea de la cursuri. Au avut loc apoi lecţii de educaţie rutieră la şcoli atât în mediul urban, cât şi în cel rural, unde elevii au învăţat care sunt regulile de circulaţie pe care trebuie să le respecte pietonii şi bicicliştii, fiindu-le explicate pe înţelesul lor cum şi pe unde să circule pentru a fi în siguranţă. La sediul Serviciului Rutier Călăraşi, poliţiştii au primit vizita unor grupuri de elevi, cărora le-au prezentat autospecialele, motocicletele şi aparatele radar, folosite la executarea misiunilor de salvare de vieţi în trafic. În Parcul Dumbrava a fost organizat un concurs de biciclete, ai cărui câştigători au fost premiaţi de poliţiştii rutieri şi cei de prevenirea criminalităţii cu şepcuţe, orare şcolare şi stilouri. Totodată, pe drumurile publice din judeţ, poliţiştii de la rutieră şi ordine publică au derulat, pe tot parcursul zilei, acţiuni care au vizat reducerea riscului de victimizare a pietonilor şi bicicliştilor, acestora din urmă fiindu-le oferite şi veste reflectorizante.

Activităţile poliţiştilor din cadrul „Săptămânii prevenirii criminalităţii” au avut ca scop informarea cetăţenilor cu privire la cele mai eficiente mijloace de autoprotecţie şi conştientizarea acestora asupra importanţei adoptării, pentru siguranţa proprie şi a bunurilor, a unei conduite preventive.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Comments

comments

0 Comments

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*