Și în acest an, Primăria Municipiului Călărași organizează Ziua Dunării alături de Asociația Mila 23 a maestrului Ivan Patzaichin. Maestrul Ivan Patzaichin va fi prezent la Călărași, alături de cele trei canotci binecunoscute, pentru al șaselea an consecutiv.

Duminică, 1 iulie, călărășenii sunt așteptați în Parcul Central, la o serie de activități dedicate sărbătoririi Zilei Dunării, sub sloganul #ProtejeazaApa.

Activitățile vor începe la ora 07:00, cu tradiționalul concurs de pescuit, organizat în colaborare cu Asociaţia Generală a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi Călărași, și vor continua cu binecunoscutul concurs de canotcă 10+1 Descoperă Rowmania, pe apele brațului Borcea.

Maestrul Ivan Patzaichin așteaptă înscrierile echipelor de pe acum la adresa de mail office@rowmania.ro sau în ziua concursului, în zona debarcaderului, între orele 09:00 și 10:30.

În Parcul Central, între orele 09:00 și 10:30 va avea loc o expoziție – concurs de gătit preparate din pește a Colegiului „Ștefan Bănulescu”, iar între orele 10:30 și 11:00 călărășenii pot degusta o porție de borș de pește.

Vor fi alături de Primăria Municipiului Călărași, cu standuri reprezentative, și alți invitați.