126 de călărășeni au primit vouchere în cadrul etapei a treia a programului „Rabla pentru electrocasnice”

Săptămâna trecută, a fost publicată pe site-ul Administrației Fondului pentru Mediu lista cu solicitanții aprobați în a treia etapă a programului „Rabla pentru Electrocasnice”. În această etapă, au fost aprobate 20.700 vouchere, astfel: 11.400 de vouchere pentru aspiratoare; 5.369 de vouchere pentru aparate de aer condiționat; 3.931 de vouchere pentru uscătoare de rufe.

Pe această listă se regăsesc 126 de solicitanți aprobați din județul Călărași, dintre aceștia, 75 sunt din municipiul Călărași, 18 din municipiul Oltenița, trei din orașul Lehliu-Gară, trei din comuna Curcani, doi din comuna Radovanu, doi din comuna Spanțov, doi din comuna Crivăț, doi din comuna Ștefan cel Mare și câte unul din localitățile Mânăstirea, Drajna Nouă (Dragalina), Dor Mărunt, Dragalina, Modelu, Perișoru, Dorobanțu, Chirnogi, Jegălia, Mitreni, Belciugatele, Floroaica (Vâlcelele), Frumușani, Răzvani (Lehliu-Gară), Roseți, Borcea, Valea Roșie (Mitreni), Pădurișu (Frumușani), Șoldanu. Totodată, 19 dintre solicitanți au primit două vouchere, cinci au primit trei vouchere, iar unul a primit patru vouchere.

Voucherele au termen de valabilitate de 15 zile de la data publicării listei.

Voucherul se poate folosi fie în magazinele fizice prezentat pe un dispozitiv mobil sau imprimat, fie în magazinele on-line prin utilizarea codului voucherului în formularul de comandă din site-ul comerciantului.

Lista comercianților la care pot fi utilizate voucherele este publicată pe site-ul Administrației Fondului pentru Mediu, la adresa:

https://www.afm.ro/rabla_electrocasnice_comercianti_validati.php

Beneficiarul are obligația de a încărca buletinul de identitate/cartea de identitate și declarația pe propria răspundere pusă la dispoziție de AFM, în aplicația informatică, până la momentul utilizării voucherului.