În data de 20 Mai 2017, C.S.Seijitsu Călărași a participat cu 13 sportivi la competiția  de karate de la Brașoș, “ Cupa Tigers”, ediția a V-a. La acest eveniment  au participat 200 de sportivi din 11  cluburi din țară, obținând 15 medalii de aur, 7 de argint și 6 de bronz.

Sportivii din cadrul Secției de Karate din Călărași au obținut 9 medalii de aur , 3 medalii de argint și  una de  bronz după cum urmează:

 

Ichim lorena Loc I Kata Loc I Kumite

Radu Andreea Loc II Kata

Panait Cătălina II Kata , Loc I Kumite , Loc I Kata Sincron

Tănase Ana Maria Loc I Kata , Loc II Kumite , Loc I Kata Sincron

Bucur Sabrina Loc I Kata , Loc III Kumite , Loc I Kata Sincron

Mesca Fabian Loc I Kata

 

Sportivii din cadrul Secției  Karate Kenshin-Do Lehliu au obținut 6 medalii de aur , 4 medalii  de argint și 5 medalii  bronz după cum urmează:

 

Sirbulescu Denisa  Loc II Kata , Loc III Kumite, Loc I Kata Sincron

Tudor Mihaela Cristina  Loc I Kata , Loc III Kumite, Loc I Kata Sincron

Tucudean Nicolae Loc III Kata , Loc II  Kata Sincron

Tucudean Maria Loc III Kata , Loc I Kata Sincron

Nita Robert Loc I Kata , Loc II Kata Sincron

Stan Daniel Loc I Kumite , Loc II Kata Sincron

Georgescu Beatrice Loc III Kata

 

“Pe această cale doresc să mulțumesc Sensei  Marian Sedecaru, coordonatorul secție de Karate din cadrul  Clubului  Shindo Brașov,  organizatorul acestui eveniment și nu în ultimul rând părinților copiilor, care de fiecare dată au fost alături de acești sportivi minunați din cadrul clubului nostru. În continuare ne pregătim pentru participare la competiția de Karate de la Slobozia, organizate în cadrul Federației WUKF , Cupa Unirea în data de 17.06.2017. Pentru cei interesați de această frumoasă artă marțială pot veni alături de noi  să practice în următoarele locații : Sectia Karate Călărași,  la sala de sport a Liceului Teoretic ‘Mihai Eminescu’, în zilele de luni ,miercuri și vineri 16.30 – 18.00 pentru începători și 18.00-19.30 pentru avansați.; Sectia Karate Săpunari la Școala  nr. 2 În zilele de marți , joi și sâmbătă, în intervalul orar 18.00-19.30 sau la Secția Karate Roseți, la Școala Gimnazială ‘Iancu Rosetti’, în zilele de marți și joi, între orele 16.00-18.30 și duminică între orele 13.30-15.00. Pentru relații suplimentare puteți suna la nr. tel  0737.406.199”, a menționat  preşedintele/instructor al CS Seijitsu Călăraşi, Gheorghiţă Mirea, 3 Dan Karate-Do Shotokan.