Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Călărași organizează mâine, 18 octombrie, Bursa locurilor de muncă pentru absolvenții promoției 2019.

Acțiunea se va desfășura începând cu ora 09:00, în următoarele locații: Călărași – Centrul Regional de Formare Profesională a Adulților, strada Sloboziei, nr. 4 bis; Oltenița – Agenția Locală pentru Ocuparea Forței de Muncă, strada Argeșului, nr. 111.

Până la această dată, au fost contactați un număr de 334 de agenți economici, dintre aceștia un număr de 24 și-au anunțat participarea la Bursă, locurile de muncă anunţate ajungând la un număr de aproximativ 122 de posturi vacante.

Principalele domenii de activitate în care sunt oferite locurile de muncă sunt următoarele: alimentaţie publică –  57 de locuri disponibile în meseriile/ocupaţiile: muncitor necalificat, lucrător comercial, vânzător, bucătar, brutar, patiser, barman; construcții – 21 de locuri disponibile în meseriile/ocupaţiile: sudor electric, zidar, dulgher, lacătuș mecanic, fierar betonist, faianțar, stivuitorist, manipulant mărfuri; confecţii textile – 20 de locuri disponibile în meseriile/ocupaţiile: confecționer mașinist; alte activităţi – 24 de locuri în meseriile/ocupaţiile: tehnician rețele PC, inginer instalaţii construcţii, vânzător, șofer, coafor, frizer, cosmetician, pedichiurist, agent curățenie, femeie de serviciu.

Relații suplimentare cu privire la Bursa locurilor de muncă se pot obține la telefon 0242/318.375, 0242/318.376 sau e-mail: ajofm@cl.anofm.ro.