În data de 30 august a.c., în cadrul şedinţei ordinare a Consiliului Local al Municipiului Călăraşi au fost prezenţi şi 30 de copii care au primit ghiozdane şi rechizite necesare în noul an şcolar. Consilierii locali, conducerea Primăriei Călăraşi, dar şi directorii serviciilor subordonate au avut la dispoziţie aproximativ o lună pentru a dona banii necesari achiziţionării ghiozdanelor.

Acţiunea a fost derulată la iniţiativa Asociaţiei „Un Călăraşi mai bun”. Elevii provin din familii cu venituri modeste şi au fost selectaţi cu ajutorul Inspectoratului Şcolar Judeţean Călăraşi. Asociaţia „Un Călăraşi mai bun” mulţumeşte tuturor consilierilor locali pentru că joi au investit în educaţie şi a existat o uniune dincolo de culoarea politică.

„Mulţumim şi directorilor de departament din cadrul Primăriei Călăraşi care şi-au dorit să investească în educaţie: Adriana Brânză, Mihai Alexandru, Alexandru Drăgulin, Dan Tatavura, Gheorghe Marian, Claudia Stanca. De asemenea, mulţumim doamnei Elena Mihăilescu şi domnului Arcadie Puişor care ne-au ajutat cu selecţia copiilor în funcţie de rezultatele şcolare”, a transmis Virginica Creţu, reprezentanta Asociaţia „Un Călăraşi mai bun”.

În data de 8 septembrie 2018, se va face o nouă donaţie pentru copii, de această dată la sediul Centrului de Primire în Regim de Urgenţă „Sfânta Maria.