Excesul de glucoză poate comercializa

0

Glucoza servește o parte destul de importantă în organism.

Aparține carbohidraților, care sunt resursa primară de energie. Carbohidrații sunt de fapt descompuși în procesul de funcționare digestivă într-un dulciuri de bază – glucoză. Prezența proprie este necesară pentru performanța eficientă a creierului, a sistemului nervos, a țesuturilor musculare scheletice și, de asemenea, a diferitelor alte organe ale corpului, precum și a unităților. Glicemia ta trebuie să fie aproximativ aceeași.

Dacă scade sub standard sau îl depășește, corpul fizic încetează să funcționeze adecvat, ceea ce duce la mai multe tipuri de probleme. Insulina din sânge – pagina principala, un agent hormonal secretat din cauza pancreasului, este responsabilă pentru menținerea nivelului adecvat de glucoză din sânge.

Excesul de glucoză poate comercializa

Gradul normal al glicemiei.

Concentrația regulată a zahărului din sânge este o componentă importantă a sănătății noastre. Excesul de glucoză poate comercializa cu ușurință afecțiuni ale inimii și ale unității de circulație a sângelui (prin creșterea tensiunii arteriale și a nivelului de colesterol, precum și a nivelului de trigliceride), declanșează ajustări inflamatorii și aterosclerotice (prin distrugerea pereților vaselor de sânge), tulbură ficatul și duce la diabet. probleme. În plus, accelerează îmbătrânirea stratului de piele și scade protecția împotriva bolilor.

Excesul de glucoză care cu siguranță nu este aruncat de corpul fizic este salvat sub formă de grăsime, ceea ce provoacă obezitate și, de asemenea, probleme de greutate.

Dacă nivelul de zahăr din sânge este de fapt obișnuit, înseamnă că metoda de metabolizare a carbohidraților funcționează de fapt corespunzător. Fiecare persoană căreia îi pasă de sănătatea și bunăstarea lor ar trebui să-și verifice glicemia anual. Acest lucru este de fapt exact exact pentru persoanele peste patruzeci și cinci de ani, peste greutate, cu hipertensiune arterială sau chiar boli de inimă și, de asemenea, cu siguranță nu sunt energice din punct de vedere fizic.

Cerințe de zahăr din sânge

Criteriile pentru zahăr au fost de fapt stabilite prin specialiști, pe baza unor ani de analize complete și monitorizări profesionale. Acestea permit prognosticul bolilor metabolice și ajută la aplicarea terapiei necesare. Rezolvarea concentrației de glucoză din sânge este vitală nu numai la persoanele cu diabet sau chiar la diabetici, dar și la persoanele pe deplin sănătoase și echilibrate. Descoperirea timpurie a îmbunătățirilor în organism și, de asemenea, executarea unei proceduri adecvate și, de asemenea, protecția este vitală pentru rezultate.

Restricțiile stricte ale atenției glicemiei au suferit de fapt mai multe modificări. Până cu câțiva ani mai devreme, un nivel de zahăr din sânge a jeun de 125 mg/dl era considerat normal. Cu toate acestea, această restricție a fost redusă la 99 mg/dl, având în vedere că studiile recente au arătat că nivelurile de durată a zahărului din sânge peste această valoare de piață cresc semnificativ amenințarea de accident vascular cerebral, precum și de atac de cord.

Care este cantitatea obișnuită de glucoză din sânge a jeun?

La o persoană sănătoasă și echilibrată, gradul obișnuit de glicemie, determinat pe burtă goală, ar trebui să se situeze în varietatea de 70-99 mg/dl. Atunci când concentrarea este mai semnificativă, se efectuează totuși să nu depășească valoarea de piață

125 mg/dl este de fapt denumită intoleranță la glucoză și poate fi abordată împreună cu o dietă adecvată. Acestea fiind spuse, dacă depășește 125 mg/dl, examinările suplimentare (conturul persoanei diabetice) sunt de fapt încurajate pentru a detecta diabetul zaharat.

Care este de fapt cantitatea obișnuită de zahăr din sânge după masă?

Consumul unei mese crește considerabil cantitățile de zahăr din sânge. La o persoană sănătoasă și echilibrată, după aproximativ două ore, cantitatea de zahăr din sânge ar trebui să scadă la aproximativ 150 mg/dl. Nivelul adecvat de zahăr după consumarea metodelor prin care arderea carbohidraților continuă de fapt cu acuratețe. Dacă analizele de zahăr se îmbină sau chiar peste 200 mg/dL în orice moment al timpului, ești o persoană diabetică. Dulciurile după consum sunt rupte direct în glucoză, care este principala sursă de energie (în plus, crește cantitatea de serotonină, numită „hormonul bucuriei”).

Nivel ridicat de zahăr din sânge – surse, precum și indicatori

Nivelurile de glucoză din sânge pot crește cu ușurință uneori foarte mult ca urmare a unui aliment sau chiar a unei emoții. Cu toate acestea, dacă continuă să fie în permanență la o cantitate mare, prezintă un pericol pentru sistemul nervos, masa musculară, rinichi, vedere și așa mai departe. Procesul care progresează, deși este de fapt lent, în timp prezintă un pericol pentru performanța adecvată a întregului microorganism.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.