Ziua Femeii a devenit deja o tradiţie pentru membrele Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor (CARP) Călăraşi, care petrec în fiecare an în avans, la început de martie. Astfel, anul acesta, 300 de doamne au umplut până la refuz sala de festivităţi a Restaurantului „Intim” din Călăraşi, unde s-au distrat mai ceva ca în tinereţe.

 

Conducerea CARP Călăraşi a organizat şi anul acesta, în avans, o petrecere cu prilejul Zilei Femeii, sărbătoare ce reuşeşte de fiecare dată să aducă zâmbete de fericire în sufletele pensionarelor.

Preşedinta Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor Călăraşi, Hristina Culică, şi şefa Serviciului  Administrativ, Marilena Melehat, au avut grijă ca toate doamnele să se simtă bine prin organizarea unei petreceri deosebite, ce a avut loc marţi, 5 martie. La eveniment, doamnele s-au putut bucura şi de prezenţa administratorului municipiului, Valentin Deculescu, şi a viceprimarului municipiului Călăraşi, Viorel Ivanciu, care le-au oferit tuturor flori şi urări pentru ziua lor. Totodată, la eveniment a participat şi fosta preşedintă a CARP Călăraşi, prof. Gabriela Truică.

Doamnele s-au distrat preţ de câteva ore, dansând pe diferite ritmuri muzicale, iar solista Oana Florea le-a încântat sufletele cu glasul său.

Mai mult decât atât, Hristina Culică şi Marilena Melehat, le-au pregătit invitatelor o serie de surprize, printre care s-a numărat şi o tombolă, unde cele mai norocoase doamne au putut câştiga, prin tragere la sorţi, diferite premii frumoase.

Anul acesta au fost 300 de participante la Ziua Femeii. Ca în fiecare an, cu bucurie şi cu multă dorinţă de a se simţi bine, doamnele pensionare şi membrele Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor Călăraşi vin şi îşi petrec în mod agreabil, iar noi ne străduim să le facem cât mai plăcută această distracţie. Sperăm că toată lumea a fost mulţumită şi s-a simţit bine anul acesta la petrecerea organizată de CARP Călăraşi, în avans, cu ocazia Zilei Femeii”, a menţionat preşedinta Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor Călăraşi, Hristina Culică.

„Femeia, căreia umanitatea îi datorează continuitatea şi perpetuarea vieţii, a fost şi va fi elogiată în cântece şi oprere artistice. Femeia a ţinut mereu focul aprins în căminul familial, a păstrat cu sfinţenie datinile străbune, a sădit speranţă şi nobleţe în inimile celor apropiaţi. 8 martie este o zi plină de feminitate, zâmbete şi cădură sufletească. Vă doresc doamnelor şi domnişoarelor să aveţi parte de o primăvară plină de iubire şi armonie şi să fiţi înconjurate de căldură, tandreţe, dragoste, înţelepciune, zâmbete de copii, bunăstare, precum şi sănătate dumneavoastră şi apropiaţilor. Fie ca pacea şi înţelegerea să domine mereu în familiile dumneavoastră”, a precizat Marilena Melehat, şefa Serviciului Administrativ al CARP Călăraşi.