Pentru că a fost 8 Martie şi în această zi toate femeile trebuie să primească un dar, să fie răsfăţate şi iubite, Simona Vlădica, noua președintă interimară a Organizației Județene a Partidului Mișcarea Populară (PMP) Călărași, împreună cu echipa sa, a oferit flori și felicitări doamnelor și domnișoarelor din municipiul Călărași, urându-le, totodată, o primăvară frumoasă, plină de zâmbete, soare și multe împliniri pe toate planurile.

 

„Ceea ce am facut de 8 Martie este un gest de respect şi admiraţie faţă de doamnele şi domnişoarele din Călărași. Cu prilejul acestei zile speciale, ne-am dorit să facem o bucurie tuturor femeilor din municipiul Călărași. Un vechi proverb sanscrit spune că: ‘Femeia este casă, iar casa este baza societății. Așa cum ne construim casele, la fel ne construim și țara’. Drept urmare, femeia trebuie iubită, admirată, prețuită si respectată! Dacă pe vremuri femeile, erau adesea considerate sensibile și vulnerabile, lucrurile s-au schimbat semnificativ în zilele noastre. Delicate pentru poziții la nivel înalt, femeile aveau slăbiciuni și mofturi nefondate și reprezentau chiar un pericol – așa era portretul femeilor care doreau să intre în politica de altădată. Între timp, secolul XX a adus schimbări majore: politica se poate face cu succes şi pe tocuri! Această zi specială este o sărbătoare dedicată tuturor femeilor fie că fac politică, fie că nu. Prin urmare, am considerat că este un gest de normalitate să îmi exprim respectul și prețuirea pentru toate mămicile, doamnele și domnișoarele pe care le-am întâlnit astăzi în Călărași. Totodată, aș vrea să le invit, pe această cale, pe femeile din județul Călărași, care doresc să facă politică, să se alăture Organizației de Femei a Partidului Mișcarea Populară, pentru a întări această organizație, prin completarea formularului de adeziune: http://www.simonamariavladica.ro/vino-in-echipa-noastra-fii-membru-activ-pmp. Mai mult, îi aștept pe toți cei care cred în viitorul României să se alăture Partidului Mișcarea Populară prin înscrierea în acest partid!”, a declarat președinta PMP Călăraşi, Simona Vlădica, aflată pe stradă, în mijlocul călărășenilor.

Vă reamintim că președinta Organizației Județene a Partidului Mișcarea Populară Călăraşi, Simona Vlădica, a candidat în anul 2016 la alegerile parlamentare, pentru Senatul României, în județul Călărași.
De altfel, Simona Vlădica predă la Universitate, este doctor în psihologie, mediator autorizat și expert în domeniul alienării parentale. Mai mult decât atât, Simona Vlădica a participat la numeroase congrese internaționale și naționale bucurându-se de o recunoaștere profesională internațională în domeniu.