Acțiunile pentru siguranța comunității din ultima săptămână au avut ca rezultat prinderea în flagrant a 20 de persoane, precum și dispunerea a 11 măsuri preventive. În trafic, pentru neregulile rutiere, 57 de conducători auto au rămas fără permis. 

 

În perioada 14 – 20 septembrie a.c., peste 600 de polițiști au acționat, la nivelul județului Călărași, pentru prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii și siguranței publice.

Au fost organizate 48 de acțiuni și s-a intervenit la 484 de evenimente, dintre care 470 au fost sesizate prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112.

Ca urmare a activităților, au fost constatate 87 de infracțiuni, 20 de persoane au fost surprinse în flagrant, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 11 măsuri preventive.

Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 924 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 375.000 de lei.

Polițiștii rutieri au desfășurat activități pentru prevenirea accidentelor de circulație, fiind constatate 22 de infracțiuni la regimul rutier. Au fost reținute 57 de permise de conducere și retrase 11 certificate de înmatriculare.

„Atunci când sunteți martorii unor fapte antisociale sau ați fost victimele unei infracțiuni, nu ezitați să vă adresați celui mai apropiat echipaj de poliție sau să apelați numărul unic de urgență 112!”, au transmis reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi.