Centrul Cultural Judeţean (CCJ) Călăraşi, în parteneriat cu Voodoo Films, vă prezintă astăzi, 30 ianuarie, cea mai nouă comedie cu accente de musical, în regia lui Nae Caranfil. „6,9 pe scara Richter” este o peliculă gustată de tineri, dar, mai ales, remarcat de publicul călărășean prin faptul că una dintre tinerele actrițe, Maria Obretin, este călărășeancă.
CCJ Călăraşi a invitat-o pe Maria Obretin, alături de unul dintre colegii din film, pentru a avea un dialog cu publicul călărășean, pentru a se întoarce în orașul natal și a împărtăși din experiența ei, pentru a motiva tinerii să se orienteze cu mai multă responsabilitate către actul artistic, cultural. Producţia cinematografică îi are în rolurile principale pe Laurențiu Bănescu, călărașeanca Maria Obretin, Teodor Corban și Simona Arsu, iar alături de ei îi puteți vedea pe Miruna Biléi, Adrian Văncică, Tache Florescu, Alexandru Papadopol, Ovidiu Niculescu, Lucian Ifrim sau Gelu Colceag. Fiul (Laurențiu Bănescu) este un tânăr actor de teatru care navighează cu greu între un rol complicat într-un spectacol de musical, o nevastă geloasă până la depresie (Maria Obretin) și obsesia marelui cutremur devastator, anunțat ca iminent de toți „experții”. Însă „adevăratul” cutremur pentru el se dovedește a fi re-apariția intempestivă a propriului său tată (Teodor Corban), după decenii de absență.
Centrul Cultural Judeţean vă invită, la acest eveniment, astăzi, la ora 17:00, respectiv 19:30, la sala Cinematografului 2D/3D Călărași.