Compania Sanofi Romania, prin divizia Consumer Healthcare, va dona ghiozdane echipate cu rechizite, măşti şi dezinfectanţi către 70 de copii din județul Călărași, care provin din familii cu posibilități materiale reduse. Ghiozdanele vor fi distribuite cu sprijinul voluntarilor Filialei Călărași a Crucii Roșii Române.

Inițiativa Sanofi Romania este o continuare a campaniei umanitare „Toți pentru sănătate, sănătate pentru toți”, desfășurată în perioada februarie – mai 2020, în 20 de orașe din România. Peste 5.000 de produse dedicate îngrijirii sănătății au fost colectate de la populație în cele peste 50 de farmacii partenere, cu ajutorul a aproximativ 200 de voluntari din Crucea Roșie Română și Sanofi Romania. Produsele colectate au ajuns la 36 de unități beneficiare: asociații pentru copii defavorizați, cămine pentru persoane vârstnice și centre de îngrijiri paliative.

Suplimentar, Sanofi Romania a făcut o donație financiară de 200.000 de lei către Crucea Roșie Română pentru proiecte dedicate îngrijirii sănătății.