Acțiunile pentru siguranța comunității din ultima săptămână au avut ca rezultat prinderea în flagrant a 15 persoane, precum și dispunerea a şapte măsuri preventive. În trafic, pentru neregulile rutiere, aproximativ 50 de conducători auto au rămas fără permis.        

În perioada 9 – 15 decembrie a.c., peste 400 de polițiști au acționat, la nivelul județului Călărași, pentru prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii și siguranței publice. Au fost organizate zece acțiuni și s-a intervenit la 337 de evenimente, dintre care 324 au fost sesizate prin 112.

Ca urmare a activităților, au fost constatate peste 70 de infracțiuni, 15 persoane au fost surprinse în flagrant, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse şapte măsuri preventive.

Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 735 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 496.000 de lei, fiind confiscate bunuri în valoare de aproximativ 2.769 de lei.

Polițiștii rutieri au desfășurat activități pentru prevenirea accidentelor de circulație, fiind constatate 14 infracțiuni la regimul rutier. Au fost reținute 49 de permise de conducere și retrase 16 certificate de înmatriculare.

„Atunci când sunteți martorii unor fapte antisociale sau ați fost victima unei infracțiuni, nu ezitați să vă adresați celui mai apropiat echipaj de poliție sau să apelați numărul unic de urgență 112!”, susţin oamenii legii.