Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Călărași continuă activitatea de recrutare a absolvenţilor de liceu pentru admiterea la instituțiile militare de învățământ postliceal ale Jandarmeriei Române, sesiunea ianuarie 2020. Sunt disponibile 190 de locuri la Școala Militară de Subofițeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani și 170 de locuri la Școala Militară de Subofițeri Jandarmi „Petru Rareș” Fălticeni.

 

Cele 190 de locuri (din care trei locuri pentru romi şi două locuri pentru alte minorităţi) disponibile la Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica”, sesiunea de admitere ianuarie 2020, sunt împărţite astfel: 150 de locuri alocate Jandarmeriei Române, cinci locuri alocate Inspectoratului General de Aviație, şi 35 de locuri alocate Serviciului de Informații Externe.

Cele 170 de locuri (din care trei locuri pentru romi şi două locuri pentru alte minorităţi) disponibile la Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Petru Rareş” Fălticeni, sesiunea de admitere ianuarie 2020, sunt împărţite astfel: 150 de locuri alocate Jandarmeriei Române, cinci locuri alocate Inspectoratului General de Aviație, şi 15 locuri alocate Serviciului de Informații Externe.

80 de tineri călărășeni s-au înscris până în prezent la școlile militare de subofițeri jandarmi, pentru sesiunea de admitere din ianuarie 2020, după cum a anunțat Inspectoratul Județean de Jandarmi Călărași.

Data limită de primire a cererilor tip de înscriere pentru această sesiune de admitere este 15 noiembrie 2019, la sediul instituției, din strada Prelungirea Independenței, nr. 3, din municipiul Călărași.

Link-uri utile pentru candidați: https://www.jandarmeriafalticeni.ro/;

http://www.scoaladragasani.ro/; https://www.facebook.com/ministeruldeinterne/videos/483716618839444/.