Atacantul Valentin Alexandru a marcat sâmbătă, 2 decembrie, în prima etapă a returului trei din cele patru goluri ale Dunării (în minutul 23, din penalty, şi în minutele 33 şi 59) în poarta ilfovenilor de la Academica Clinceni (scor 4 – 0), trecându-şi în cont a doua triplă stagională. Prima oară s-a întâmplat pe 7 octombrie, tot la Călăraşi, în partida Dunărea – Ştiinţa Miroslava 6 – 0 (goluri marcate în minutele 36, 53 şi 62 din penalty).

Numele lui Vali Alexandru a reapărut pe lista marcatorilor Dunării Călăraşi după o „pauză” de 49 de zile. Ultima oară a marcat la Suceava, pe 14 octombrie, primul gol al Dunării în disputa cu Foresta (etapa a 12-a), câştigată de „galben – albaştri” cu 2 – 0.
Cu cele trei reuşite semnate sâmbătă, 2 decembrie, Vali Alexandru a ajuns la cota 13 (şase din penalty) devenind până duminică şi golgeterul campionatului. El a fost detronat de Bogdan Rusu, care a marcat duminică, 10 decembrie, două goluri pentru echipa sa, AFC Hermannstadt, în partida din deplasare cu CS Baloteşti, încheiată cu scorul de 3 – 0, devenind astfel autorul a 14 goluri. (sursa: afcdunareacalarasi.ro)

Golgeterii Dunării:

13 goluri: Valentin Alexandru (şase din penalty)
Patru goluri: Silviu Pană, Marian Drăghiceanu
Trei goluri: Bodo Kanda, Gaetan Missi Mezu, Valentin Munteanu, Bogdan Manole
Două goluri: Bogdan Şandru, Cristian Puşcaş
Un gol: Bogdan Danciu, Călin Cristea

Liga a 2-a/Top 5 golgeteri

14 goluri: Bogdan Rusu (AFC Hermannstadt)
13 goluri: Valentin Alexandru (Dunărea Călăraşi)
11 goluri: Ndiaye Mediop (Ripensia)
Zece goluri: Cosmin Năstăsie (CS Mioveni)
Nouă goluri: Cosmin Sîrbu (ASA Târgu Mureş), Cristian Cherchez (Chindia Târgovişte), Vlad Rusu (Luceafărul Oradea).