Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici (ANFP) informează că a fost lansat apelul de candidatură la premiile Serviciului Public Națiunile Unite pentru anul 2020 (UNPSA).

Premiile UNPSA reprezintă modalitatea de premiere și recompensare internațională a inovației și excelenței în serviciul public în sprijinul realizării Obiectivelor de Dezvoltare Durabilă (SDGs) și a principiului „de a nu lăsa pe nimeni în urmă”, care constituie nucleul Agendei 2030 pentru Dezvoltare Durabilă.

Aplicanții la competiția pentru anul 2020, sunt invitați să se înscrie pe următoarele tematici: furnizarea de servicii incluzive și echitabile pentru toți; promovarea mecanismelor integrate de dezvoltare durabilă; dezvoltarea de instituții publice transparente și responsabile; promovarea transformării digitale în instituțiile din sectorul public; promovarea responsabilității de gen a serviciilor publice pentru a realiza Obiectivele de Dezvoltare Durabilă (SDGs).

Aplicațiile se completează online pe portalul UNPSA la adresa: https://publicadministration.un.org/en/UNPSA.

Informații privind înregistrarea și formularul de înscriere online sunt disponibile în cele șase limbi oficiale ale Națiunilor Unite.

Informațiile detaliate despre competiție pot fi obținute accesând link-ul http://www.anfp.gov.ro/R/Doc/2019/ANUNTURI%202019%20SIRIP/2020%20Submission%20Rules_English_09172019.pdf.

Termenul limită pentru înscrierea candidaturilor este data de 27 noiembrie 2019.