A început vaccinarea la centrul din incinta Şcolii Gimnaziale „Mircea Eliade” Olteniţa


În data de 1 martie 2021, la centrul din bulevardul 22 Decembrie, nr. 76, amplasat la sala de sport a Şcolii Gimnaziale „Mircea Eliade”, din municipiul Olteniţa, a început vaccinarea populației eligibile, pe bază de programare voluntară pe platforma națională, din cadrul etapei a doua a campaniei naționale anti-Covid 19.
Accesul persoanelor în centrul de vaccinare este realizat prin circuite separate, marcate chiar de la intrare și în baza unei programări făcute anterior pe platforma națională (https://vaccinare-covid.gov.ro/platforma-programare/).
În data de 1 martie 2021, până la ora 13:40, au fost vaccinate 79 de persoane din totalul de 120 programate pentru data de 1 martie 2021.
Momentan, singurul ser care se administrează la centrul din bulevardul 22 Decembrie, nr. 76, este cel produs de Pfizer – BioNTech.
„Precizăm că, la acest moment, toate locurile disponibile au fost rezervate. Vom anunța de îndată ce vor fi introduse date/locuri disponibile la vaccinare pentru centrul din municipiul nostru”, a transmis Primăria Municipiului Olteniţa.