Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) din Călărași organizează vineri, 19 octombrie, Bursa locurilor de muncă pentru absolvenții promoției 2018.

Evenimentul va facilita cunoaşterea pieței muncii şi a ofertelor venite din partea mediului economic călărășean de către persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă, precum şi a beneficiilor/subvențiilor financiare acordate din bugetul asigurărilor de șomaj.

În acest context, AJOFM invită la această acțiune toți absolvenții promoției 2018 aflați sau nu în evidența Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă din Călăraşi, precum și angajatorii care doresc să ofere o șansă pe piața muncii acestor tineri.

Deşi este o acţiune destinată proaspeților absolvenți, orice persoană aflată în căutarea unui loc de muncă este binevenită, AJOFM Călăraşi oferind locuri de muncă şi pentru persoanele cu experienţă.

„În viziunea organismelor de conducere UE în ceea ce privește ocuparea, s-a conturat o opțiune strategică, și anume adoptarea unui complex de măsuri care vizează încadrarea în muncă a tinerilor. Astfel, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă din Călărași urmărește ca tinerii cu vârsta mai mică de 25 de ani, care își pierd locul de muncă sau care nu găsesc unul după terminarea studiilor, să primească o ofertă de bună calitate, fie de angajare, fie de continuare a educației sau de intrare în ucenicie”, a precizat directorul executiv al AJOFM Călăraşi, Nicolae Chirana.

Agenţii economici care doresc să participe la Bursa locurilor de muncă, în vederea recrutării de personal, sunt rugaţi să contacteze Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă din Călărași la numărul de telefon 0242/318.376 sau la adresa de e-mail ajofm@cl.anofm.ro.