Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi, au indisponibilizat produse în valoare de aproximativ 6.500 de lei și au constatat zece infracțiuni în urma unor controale.

 

Săptămâna trecută, polițiștii au organizat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii infracțiunilor din domeniul dreptului de proprietate intelectuală.

Cu ocazia activităților desfășurate în teren, polițiștii au verificat zece operatori economici, fiind constatate zece infracțiuni privind punerea în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare.

Au fost ridicate, în vederea confiscării, 130 de produse, în valoare de 6.500 de lei, reprezentând accesorii motofierăstrău inscripționate, susceptibile de a fi contrafăcute.

Activitățile desfășurate de polițiști vor continua și în perioada următoare, scopul fiind menținerea unui climat de legalitate în activitatea economică și protejarea consumatorului.