Peste 120 de jandarmi de la Gruparea Mobilă Constanţa și de la Inspectoratul de Jandarmi Județean Călărași, având în sprijin Poliția Municipiului Călărași, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Barbu Ştirbei” Călărași și Direcția Poliția Locală Călărași, vor asigura măsurile de ordine publică şi siguranţa spectatorilor ce vor fi prezenţi la meciul de fotbal dintre echipele A.F.C. Dunărea 2005 Călărași și C.S.M. Politehnica Iași, contând pentru etapa a VI- a a Ligii I de fotbal. Partida este programată sâmbătă, 25 august, ora 18:00, pe stadionul „Ion Comșa” din cadrul Complexului „Dunărea” Călărași.

Accesul spectatorilor în stadion se va face începând cu ora 16:00, iar pentru a evita aglomeraţia în jurul punctelor de intrare în stadion, Jandarmeria Constanţa și Jandarmeria Călărași recomandă suporterilor să vină din timp, începând cu ora deschiderii porţilor de acces. De asemenea solicităm, atât suporterilor, cât şi cetăţenilor, să manifeste înţelegere faţă de măsurile care vor fi asigurate cu acest prilej şi să răspundă cu solicitudine indicaţiilor forţelor de ordine, pentru ca această competiţie să se desfăşoare în condiţii optime de siguranţă. Jandarmeria recomandă suporterilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice, delimitându-se de orice formă de violenţă verbală sau fizică ce ar putea conduce la manifestări violente. De asemenea, prin grija Poliţiei Municipiului Călărași și Direcției Poliția Locală Călărași, se va acţiona pentru fluidizarea și după caz, devierea/restricționarea circulației autovehiculelor pe strada Tudor Vladimirescu, tronsonul cuprins între bulevardul Republicii și stradat Locomotivei, în data  de 25.08.2018, între orele 16:00 – 21:00.

Între orele 15:00 şi 21:00 va fi interzisă desfacerea, comercializarea şi consumul de băuturi alcoolice în toate localurile de alimentaţie publică, baruri şi restaurante din zona stadionului municipal „Ion Comșa”.

Spectatorii nu au voie să introducă în stadion băuturi alcoolice, materiale pirotehnice interzise de lege ori alte obiecte care pot pune în pericol securitatea participanţilor la această competiţie sportivă. De asemenea, este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ura naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă. Mai mult de atât, participanţii la această manifestare sportivă trebuie să respecte măsurile stabilite de organizatori şi forţele de ordine pe traseele către locul de desfăşurare a meciului, în apropierea şi în incinta arenei sportive.