Update: O femeie în vârstă de 68 de ani, care se afla în stare gravă, a decedat în seara de 28-29 septembrie din cauza traumatismelor multiple suferite în urma accidentului.                                   În urmă cu puțin timp, în municipiul Călărași a avut loc un accident rutier. Acesta s-a soldat cu trei victime, din care una încarcerată. Accidentul s-a produs în zona Orizont.

Potrivit Adinei Barbu, agent de poliție în cadrul Compartimentului Relații Internaționale al Inspectoratului de Poliție Județean Călărași, în acest accident au fost implicate două autovehicule și un pieton. Din primele cercetări, accidentul s-a produs pe fondul neacordării de prioritate. Două dintre victime, printre care se numără și pietonul, sunt rănite ușor, iar cea de-a treia victimă se află într-o stare gravă.  „S-a produs un accident de circulație în care au fost implicate două autovehicule și un pieton. Din primele cercetări, accidentul s-a produs pe fondul unei neacordări de prioritate. Colegii mei au ajuns la fața locului, efectuează cercetări în vederea stabilirii vinovăției. Două dintre victime sunt rănite ușor, o victimă provine din primul autoturism, cealaltă victimă este pietonul, iar a treia victimă, din cel de-al doilea autoturism, deocamdată este într-o stare mai gravă. Se efectuează cercetări deocamdată și nu vă pot spune vinovăția exactă„, ne-a declarat agent de poliție Adina Barbu.

Victimele au fost preluate de ambulanță și transportate la Spitalul Județean de Urgență Călărași. În cauză s-a întocmit dosar pentru vătămare din culpă.