În data de 29 octombrie, pe Drumul Naţional 3A, între comunele Perișoru și Ștefan cel Mare, a avut loc un accident rutier grav. În accident au fost implicate un autovehicul și o atelajul hipo. Şase persoane se aflau în autovehicul și două în căruţă. Au rezultat patru victime, din care una decedată, conducătorul atelajului hipo). Niciuna dintre persoane nu a fost încarcerată. S-au deplasat la intervenție o autospecială de descarcerare și o autospecială pentru acordarea  primului ajutor SMURD de la Secția de pompieri Dragalina, cât și două ambulanțe ale SAJ Călărași.

Dintre cele opt persoane implicate în accident, șase în autovehicul și două in căruță (tată și fiu), patru au suferit traumatisme, din care una în stop cardio-respirator (căruțașul), celelalte trei erau conștiente și prezentau multiple excoriaţii la nivelul feței și membrelor.

Căruțașul a fost declarat decedat. Celelalte trei victime sunt  transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia de către SMURD şi cele două ambulanțe SAJ.