Pompierii militari din cadrul Secţiei Lehliu Gară au intervenit rapid la locul accidentului cu o autospecială de descarcerare, la faţa locului deplasându-se şi un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă, care a acordat îngrijiri şi au transportat de urgenţă la spital victima accidentului

În data de 17.04.2020, ora 01.03, un echipaj de descarcerare din cadrul Secţiei de pompieri Lehliu Gară a fost solicitat prin intermediul 112 – număr unic pentru apeluri de urgenţă, să intervină în localitatea Raşi, comuna Sălcioara, judeţul Ialomiţa, pentru acordarea primului ajutor în cazul unei persoane de sex masculin şi pentru asigurarea tuturor măsurilor de prevenire şi stingere a incendiilor, după ce autotursmul în care se afla bărbatul s-a răsturnat în afara părţii carosabile, intrând în coliziune cu un alt vehicul staţionat.

La sosirea echipajelor de urgenţă la faţa locului, pompierii militari au identificat o singură victimă, bărbat, aflat în stare de inconştienţă, care prezenta mai multe traumatisme.grave, totdată deconectând bornele acumulatorului autoturismului avariat.
Până la sosirea ambulanţei, pompieri militari au asigurat protejarea termică a bărbatului, i-au monitorizat pulsul şi i-au administrat oxigen.
Echipajul S.A.J. a acordat îngrijiri conducătorului autoturismului, după care acesta a fost transportat de urgenţă la cea mai apropiată unitate spitalicească.
Organele abilitate urmează să stabilească cu exactitate împrejurările în care s-a produs acest eveniment rutier în care o persoană a suferit trauamatisme foarte severe.