Pompierii militari din cadrul Secţiei Dragalina au acţionat la un accident rutier produs pe Autostrada Soarelui, calea I Bucureşti – Constanţa, la kilometrul 120, în urma coliziunii dintre un autoturism şi o autobasculantă. Pompierii au intervenit rapid la locul accidentului cu o autospecială de descarcerare şi o autospecială de prim ajutor SMURD.

 

În data de 10 februarie 2020, ora 10:15, echipajele de intervenție din cadrul Secţiei de Pompieri Dragalina au fost solicitate prin intermediul 112 – număr unic pentru apeluri de urgenţă, să acţioneze pe A2, calea I Bucureşti – Constanţa, la kilometrul 120, pentru acordarea primului ajutor în cazul unei persoane de sex masculin şi pentru asigurarea tuturor măsurilor de prevenire şi stingere a incendiilor, în urma producerii unui accident intre un autoturism şi o autobasculantă.

În urma accidentului a rezultat o singură victimă, bărbat în vârstă de 57 de ani (conducător autoturism), care era conştient şi prezenta traumatisme uşoare în zona toracelui şi la nivelul membrelor.

Acesta a fost preluat de echipajul de prim ajutor şi transportat la spital pentru investigaţii mai amănunţite.