Un accident rutier groaznic s-a petrecut, în această seară,  în jurul orei 19:00, pe DN 3B, km 1+800 dreapta, la intrarea în Călărași. Două persoane au decedat.

Potrivit informațiilor furnizate de către purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Călărași, agent de poliție Bianca Ghiveci, un autoturism marca Dacia Logan conducea din direcția Călărași către Chiciu, iar la efectuarea virajului la stânga, șoferul nu s-a asigurat corespunzător și a intrat în coliziune cu o motocicletă. Autoturismul și motocicleta se deplasau  în același sens. În urma impactului a rezultat decesul conducătorilor vehiculelor, dar și vătămarea ușoară a unei persoane care se afla în dreapta șoferului Loganului. Șoferul Daciei Logan avea 63 de ani (era născut în 1956), iar motociclistul avea vârsta de 43 de ani (era născut în anul 1976).

Martorii spun că motociclistul a fost aruncat peste autoturism, iar motorul a luat foc. Motociclistul a murit pe loc. De asemenea, șoferul autoturismului a decedat după ce a fost descarcerat.