În cadrul Zilei Internaționale a Voluntariatului, elevii clasei a 11-a G de la Colegiul Național „Barbu Știrbei” au realizat împreună cu Alina Bucur, inițiator al proiectului „Ursuleți cu bucurie, o zi specială cu loc de joacă, magician și cadouri pentru copiii” de la Ana și Copiii Fundulea.

Evenimentul festiv a fost publicat pe rețelele sociale de către profesoara Adela Barz, alături de mesajul Voluntariatul schimbă oameni și comunități. Este Ziua Internațională a Voluntarilor şi noi mulțumim azi tuturor celor ce cred în fapte bune făcute din suflet! La mulți ani vouă, dragi voluntari! La mulți ani 11G, (familiile lor și prietenii) ce au realizat un pachet fabulos pentru fiecare (cu pantalonași groși, ursuleț, mănuși, caciuli, șosete, cele mai bune dulciuri, fructe, globuri și decorațiuni). La mulți ani Elenei Andrei ce ne-a asigurat transportul, lui Mario ce a oferit pizza pentru toată lumea , Rodicăi de la Family Road ce ne-a acordat o reducere substanțială, magicianului plin de energie și conducerii Zoo! Promitem să nu ne oprim aici!”.

Aceasta a mai postat și un îndemn adresat celor care își doresc să facă o faptă bună pentru construirea celui mai mare centru de zi din țară: Dacă nu aveți timp de voluntariat, dar vreți să faceți totuși o faptă bună, vă invităm să puneți o cărămidă la cel mai mare centru de zi din țară, pe care noi dorim să-l construim în următorul an. Cu 4 euro pe lună la 8864 și cuvântul BUCURIE puteți fi și voi un prieten de nădejde al Asociației Ana și copiii.

Se poate dona și în conturi (lei, euro, dolari) + paypal + online, detalii, aici găsiți – anasicopiii.ro/vreau-sa-donez; pentru campania BUCURIE”.