Acțiunea umanitară „Moș Nicolae vine la copiii cuminți care nu au ghetuțe” va avea loc și în acest an la Consiliul Județean Călărași

În cadrul ședinței de la Consiliul Județean (CJ) Călărași din data de 24 noiembrie 2021, purtătorul de cuvânt al instituției, Marinela Voivozeanu, a vorbit despre evenimentul Moș Nicolae vine la copiii cuminți care nu au ghetuțe”. Acest eveniment va avea loc în foaierul Consiliului Județean, în data de 6 decembrie 2021.

Bună ziua, domnilor consilieri. Ne aflăm la a treia ediție a activității umanitare ‘Moș Nicolae vine la copiii cuminți care nu au ghetuțe’ și în anii precedenți atât direcțiile cât și subordonatele Consiliului Județean au făcut cadouri din banii proprii copiilor nevoiași din localitățile județul Călărași. Avem lista transmisă de către primarii comunelor din județul Călărași, cu copiii nevoiași. Avem 55 de copii care vor fi îmbrăcați complet. Activitatea umanitară se va desfășura în foaierul Consiliului Județean. În data de 6 decembrie 2021, ora 10:00, copiii vor veni însoțiți de primarii localităților sau de directorii de școală, le vom da cadoul într-un cadru festiv și frumos pentru ei. La sfârșitul evenimentului, avem o surpriză, vom pleca la cinematograf pentru a urmări un film 3D cu tematica Crăciunului. Cu siguranță nu au văzut niciodată un film 3D, a precizat Marinela Voivozeanu, purtătorul de cuvânt al CJ Călărași.