Agenția pentru Dezvoltare Regională (ADR) Sud Muntenia a anunțat astăzi, 22 iulie, faptul că a finalizat campania de testare pentru diagnosticarea Covid-19, derulată în cadrul instituției și că nu mai există alte cazuri în afara celui înregistrat în data de 8 iulie 2020. Au fost testați 98 dintre cei 103 angajați ai ADR Sud Muntenia, iar rezultatele tuturor au fost negative.

„Pe această cale, menționăm că la nivelul Agenției pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia, din momentul declanșării contextului pandemic, au fost aplicate și respectate toate măsurile de siguranță, astfel încât răspândirea Covid-19 să fie menținută sub control. Nu în ultimul rând, facem precizarea că activitatea de susținere a solicitanților și a beneficiarilor de finanțări nerambursabile se desfășoară cu maximum de profesionalism și operativitate. Vă mulțumim pentru susținere și înțelegere!”, a declarat directorul Agenției pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia.

În data de 8 iulie 2020, unul dintre angajații ADR Sud Muntenia a fost depistat cu coronavirus, persoana respectivă fiind asimptomatică. Conform informațiilor publicate de Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia la momentul respectiv, prin natura postului ocupat, persoana nu a intrat în contact cu beneficiarii, iar activitatea instituției s-a desfășurat în mod obișnuit.