În contextul lansării în viitorul apropiat a licitației aferente proiectului „Construire sediu ADR Sud Muntenia”, reprezentanții Agenției pentru Dezvoltare Regională doresc să vină în sprijinul tuturor operatorilor economici care acționează în domeniul construcțiilor, prin punerea la dispoziție a unui unui set minim de informații extrase din cadrul proiectului tehnic ce tocmai a fost avizat favorabil de către echipa ADR Sud Muntenia.

Astfel, prin furnizarea acestor informații minime înaintea demarării procesului de atribuire în cadrul SICAP, Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia urmărește maximizarea șanselor a cât mai multor operatori economici, în vederea depunerii de oferte pentru proiectul anterior menționat.

În speranța unei posibile colaborări, echipa ADR Sud Muntenia vă stă la dispoziție pentru informații suplimentare, după demararea procedurii de atribuire.

Terenul pe care urmează să fie demarată lucrarea are 1.250 de metri pătraţi şi a fost achiziţionat în cursul anului 2017, de la o persoană privată, cu suma de 50.000 de euro. Sediul nou va avea aproximativ 1.800 de metri pătraţi, tot cu cinci niveluri cu aproximativ 350 de metri pătraţi pe etaj. Valoare totală a investiţiei este de peste cinci milioane de lei. Fondurile provin din bugetul propriu al instituţiei.