Andrei Drăgan, noul centru al echipei AHC Dunărea Călărași, este multiplu campion național la juniori, cel mai bun jucător la turneul final din 2018. Cel mai important gol al său a fost în 2017, când încă era junior. Acesta a eliminat Dunărea din Cupa României, în teren fiind coechipier cu viitorii colegi de la Dunărea, Bogdan Păunescu, Vlad Rusu, Ionuț Broască, Dragoș Hanţaru şi Gabriel Dumitriu, sub comanda profesorului Gabriel Armanu.

Drăgan a fost internațional de juniori și tineret. În noiembrie 2019 a fost convocat și la naționala de seniori. Andrei joacă centru, și vine de la CSM Bacău, unde a marcat 75 de goluri în sezonul 2018 – 2019 și 42 de goluri în sezonul 2019 – 2020. Andrei Drăgan este unul dintre cei mai talentați jucători ai generației sale. Cu siguranță că unul din cele mai importante goluri ale carierei sale a fost cel care a adus victoria CSM Bacău în fața Dunării Călărași, în Cupa României.

Andrei-Valeriu Drăgan a jucat la Campionatul European de Tineret U20 din 2018 (Celje-Slovenia), unde a marcat opt goluri, fiind coechipier cu Vlad Rusu, Ionuț Broască și Dragoș Hanţaru.

Jucătorul, născut în Covasna, la Sfântu Gheorghe, în data de 6 iulie 1999, are 1,90 de metri înălțime și 89 de kilograme. Acesta a fost  vicecampion național la juniori II cu CS Știința Municipal Bacău în 2015, campion internațional la juniori, la Youth Cup în Luxemburg, cu CS Știința Municipal și dublu campion național la juniori I și II cu CS Știința Municipal Bacău în 2016, campion național la juniori I cu CS Știința Municipal Bacău în 2017, a luat medalia de bronz la juniori I cu CS Știința Municipal Bacău și titlul de Cel mai bun jucător al turneului final de juniori I în 2018, iar în 2019 a fost legitimat la CSM Bacău.

Primul antrenor al lui Andrei Drăgan a fost Attila Vida și a evoluat la echipele CSS Sf. Gheorghe, CSS Odorhei, Știința Bacău și CSM Bacău. Handbalistul său favorit este Aron Palmarsson.

„M-am alăturat familiei AHC, cunosc o mare majoritate dintre sportivi și sper ca împreună să obținem un loc cât mai bun în acest sezon!”, a declarat jucătorul.