Echipa de handbal Dunărea Călărași a jucat ieri, 7 octombrie, la ora 19:15, în etapa a șasea a Ligii Zimbrilor, împotriva celor de la HC Dobrogea Sud Constanța. Meciul, jucat în sala „Kati Szabo” a Arenei Sfântu Gheorghe, s-a încheiat cu victoria constănțenilor, scorul final fiind 29 – 21.

Gabriel Armanu, antrenorul principal al Dunării, a declarat că echipa a făcut multe greșeli.

„Trebuie să recunoaștem că noi am oferit victoria prin greșelile pe care le-am făcut în prima repriză și prin repriza a doua, unde nu am reușit să ne descurcăm foarte bine în atac. Am făcut multe greșeli, dar asta nu ia nimic din victoria echipei din Constanța. Felicitări pentru rezultat! Urmează ca noi să tragem concluziile în ziua de mâine (n.r. – astăzi, 8 octombrie), să reparăm ce putem repara și să obținem victorii în celelalte două meciuri pe care le mai avem de disputat”, a afirmat tehnicianul principal al Dunării Călăraşi.

Portarul formaţiei călărășene, Vlad Rusu, a declarat că Dunărea a făcut tot ce a putut și că va trebui să câștige următoarele întâlniri, căci are nevoie de puncte.

„Din păcate pentru noi, nu s-a terminat așa cum ne doream, dar eu zic că am muncit, am făcut tot ce a depins de noi, dar experiența Constanței și-a spus cuvântul. Acum rămâne doar să ne recuperăm, să trecem peste, să analizăm greșelile pe care le-am făcut și să jucăm la victorie la următorul meci, pentru că avem nevoie mare de puncte”, a menţionat portarul.