Echipa AHC Dunărea Călăraşi a încheiat tradiţionalul cantonament montan de la Cheile Grădiștei. Potrivit site-ului www.ahcdunarea.ro, între 22 şi 31 iulie, Dunărea Călărași a fost prezentă la Cheile Grădiștei pentru stagiul montan. De pregătirea fizică a formaţiei s-a ocupat Dragoș Luscan, iar de partea tehnico-tactică antrenorul principal Adrian Petrea, împreună cu tehnicianul secund Rică Pârâianu. De asemenea, Florin şi Vlad Dima au fost responsabili cu forma fizică a băieţilor.

„De două sezoane de când clubul nostru colaborează cu Vlad Dima, la nivelul lotului nu au mai fost înregistrate accidentări grave, iar în cazul unor accidentări de joc obişnuite, băieţii au revenit mult mai repede pe foaia de joc. De la pregătirea montană au lipsit patru jucători, internaţionalii de tineret Dragoş Hanţaru, Vlad Rusu şi Ionuţ Broască, prezenţi cu echipa naţională de tineret a României la Campionatul European şi internaţionalul de juniori Daniel Panait, aflat în cantonament cu echipa naţională de juniori a României”, se arată pe site-ul www.ahcdunarea.ro.

Referitor la pregătirea noului sezon, antrenorul Adrian Petrea a declarat: „Din punct de vedere fizic, în urma testelor efectuate, toți jucătorii s-au prezentat într-o formă bună, în parametrii ceruți, concluzionând că au respectat programul de pregătire pentru vacanță și nu pot decât să-i felicit și să-mi dea încredere despre perceperea lor a performanței. Luna august este destinată antrenamentului în Sala Polivalentă și sala de forță, dar și a meciurilor de verificare. Așteptăm cu încredere începutul noului sezon și, în același timp, așteptăm ca prin evoluțiile noastre să păstrăm și să atragem împreună cu noi publicul, care a fost și este o parte importantă a acestei echipe”.

În data de 3 august 2018, la ora 18:00, vor avea loc prezentarea lotului pentru noul sezon şi meciul dintre Dunărea Călăraşi şi CSM Focşani.