Duminică, 8 martie, s-a disputat partida dintre AHC Dunărea Călărași și CSM București. Meciul a făcut parte din etapa a 22-a, din Liga Națională de Handbal Masculin. Victoria a fost de partea galben-albaștrilor, AHC Dunărea Călărași învingând-o pe CSM București cu scorul de 29 – 27.

Din păcate, partida s-a disputat fără spectatori, decizia aparținând Federaţiei Române de Handbal (FRH), care la rândul ei a fost somată să ia măsuri de la nivel național, printr-un ordin venit de la Ministerul de Interne.

FRH a decis ca toate cluburile care organizează meciuri de handbal, până la data de 31 martie 2020, să limiteze accesul persoanelor în sala de joc.

Antrenorul Dunării Călăraşi, Gabriel Armanu, a declarat: „E frustrant să joci într-o sală goală. A fost pentru mine prima dată când sunt într-o situație de acest fel. Acest sport este pentru spectacol, pentru spectatori, pentru cei care ne susțin. Îmi pare rău că nu am putut auzi tobele, scandările și încurajările dumneavoastră, dar sunt convins că ne-ați încurajat din fața televizoarelor. Am câștigat punctele, ne ajută în clasament, dar este ciudat că, la sfârșitul jocului, nu am putut să ne bucurăm împreună! Sperăm să o facem cât de curând posibil!”.