Sala Polivalentă „Ion C. Neagu” a găzduit, în data de 20 martie 2019, partida dintre AHC Dunărea şi AHC Potaissa Turda. Dunărea Călăraşi a obţinut victoria, câştigând meciul cu scorul de 31 – 28 (16 – 16).

 

Deşi managerul echipei Dunărea Călăraşi, Eremia Pîrîianu, preciza că handbaliştii nu vor intra pe teren dacă Federația Română de Handbal nu va schimba cuplul de arbitri Belean – Sas, sportivii au păşit totuşi pe teren şi au făcut un spectacol senzaţional, demn de admirat.

„După ce au învins în tur la Turda (26 – 29), băieții lui Sergei Bebeshko au câștigat și returul (31 – 28). La fel ca în meciul tur, din 22 noiembrie 2018, nici meciul de ieri (n.r. – miercuri, 20 martie a.c.) nu a avut nimic ieșit din comun, poate doar în capul unora, băieții noștri jucând în nota cu care ne-au obișnuit, adică senzațional! Miercuri, Sergei Bebeshko şi Rică Pîrîianu au avut pe foaia de joc doar 11 jucători de câmp, doi fiind accidentați, Mihai Bujor și Dragoș Hanţaru, ei absentând și de la ultimele meciuri din campionat. Publicul călărășean, fin cunoscător al fenomenului, a dovedit încă o dată că este numărul 1 în sălile din Liga Zimbrilor, la Călărași fiind înregistrată și cea mai mare medie de spectatori din acest sezon. Mulțumim și inimoșilor suporteri de la Școala Gimnazială ‘Tudor Vladimirescu’ din Călărași, clasa a VIII-a A, profesor diriginte Gabriela Bumbulici, clasa a VIII-a B, profesor diriginte Daniela Dumitru și de la Școala Gimnazială ‘Mihai Viteazul’ Călărași, clasa a VI-a A, profesor diriginte Luiza Corina Puișor, clasa a VI-a B, profesor diriginte Mihaela Kosztelnic”, se arată pe site-ul www.ahcdunarea.ro.

 

Când vor avea loc ultimele două meciuri ale Dunării Călăraşi

 

Potrivit site-ului www.ahcdunarea.ro, ultimele două partide ale Dunării Călăraşi din sezonul regulat se vor disputa în deplasare, miercuri, 27 martie, ora 19:15 (TVR HD), cu Dinamo Bucureşti, în cadrul etapei a 25-a, şi pe teren propriu, miercuri, 3 aprilie, ora 18:00, cu HC Buzău, în cadrul etapei a 26-a.

 

Program play-off

 

Vă reamintim că faza I se joacă în sistemul „fiecare cu fiecare”, tur – retur. Meciurile se vor desfăşura după următorul program, ordinea fiind stabilită conform tabelei Berger.

Play-off: două serii a câte patru echipe: Seria A – patru echipe: loc 1 – 6 puncte; loc 3 – 4 puncte; loc 5 – 2 puncte; loc 7 – 0 puncte; Seria B – patru echipe: loc 2 – 6 puncte; loc 4 – 4 puncte; loc 6 – 2 puncte; loc 8 – CSM Focşani, 0 puncte.

Prima etapă va avea loc în data de 6 aprilie 2019, a doua etapă pe 17 aprilie, a treia etapă în data de 20 aprilie 2019, a patra etapă pe 24 aprilie, a cincea etapă în data de 4 mai 2019, a şasea etapă pe 8 mai.