AHC Dunărea Călăraşi va juca, astăzi, 24 mai 2017, ultimul meci din acest sezon, acasă. Sportivii călărăşeni se vor confrunta cu HC Vaslui, în Sala Polivalentă din municipiu, începând cu ora 19:00, pentru locul şapte în clasamentul final.
Antrenorul formaţiei călărăşene de handball, Adrian Petrea, a declarat: “Jucăm ultimul meci acasă, din acest sezon. Eu cred că în întreg campionatul, cea mai mare satisfacţie a jucătorilor a fost bucuria de a împărtăşi victoriile cu un public numeros, cu o galerie care ne-a susținut atât la meciurile de acasă, cât şi în deplasări. Ne-am străduit să oferim această bucurie şi o vom face şi miercuri. Aşteptăm toţi susţinătorii în tribune pentru a sărbători împreună, pentru a saluta şi mulțumi echipei în formula în care am condus-o până acum şi pentru a aplauda şi noi publicul nostru.”
Managerul clubului AHC Dunărea Călăraşi, Cristian Gavrilă, a precizat următoarele: “Aşteptăm toţi iubitorii de handbal la sală, pentru a-şi lua ‘La revedere’ de la jucători, la ultimul meci acasă din acest sezon al Ligii Zimbrilor. Avem ocazia să le arătăm cât îi apreciem, dar şi să le urăm de bine celor care pleacă. Cred că va fi şi o coregrafie frumoasă a galeriei. Mulţumim sportivilor care au muncit pentru această echipă. Referitor la viitorul sezon, lotul se conturează în funcţie de obiectivul echipei, de dorinţa antrenorului Adrian Petrea, dar şi de bugetul estimat pentru sezonul 2017-2018. Acum, cu noua ordonanţă de urgenţă cu privire la finanţarea sportului de către autorităţi, e posibil să se mai schimbe anumite lucruri. O sală arhiplină le va arăta aprecierea noastră, iar la final va fi şi o sesiune de autografe şi foto pentru cei care îşi doresc o amintire.”
După patru sezoane la Călăraşi, în două dintre ele fiind cel mai bun marcator, iar în celelalte două, al doilea marcator al echipei, Andrei Răzvan a declarat înainte de ultimul meci acasă: “Când jucăm acasă, cu un public extraordinar în spate, indiferent de adversar, există o singură opţiune: Victoria. Când adversarul se numeşte Vaslui şi e ultimul meci al sezonului acasă, motivaţia creşte exponenţial. Îmi doresc să fim inspiraţi la ora meciului şi să oferim suporterilor noştri un spectacol frumos. Pentru mine va fi ultimul meci după patru ani frumoşi petrecuţi la Călăraşi şi cu atât mai mult vreau să termin cu o victorie.”
Tolea Bulov are un mesaj pentru suporteri: “Aşteptăm suporterii să vină în număr cât mai mare la sală şi la final să ne bucurăm împreună de victorie. Sunt sigur că va fi un meci spectaculos şi ne vom prezenta la meci cu o dorinţă foarte mare de a câştiga. Fiind ultimul meu meci pentru Dunărea Călăraşi, îmi doresc enorm să câştigăm şi să prestăm un joc de calitate. Hai, Dunărea!”
Şi Sabin Iulian Ignat are un mesaj pentru suporteri: “Fiind ultimul meci acasă, vrem să facem un meci cât mai bun. Desigur, îmi doresc ca sala să fie cât mai plină şi sper să oferim un spectacol celor prezenţi în sală. Hai, Dunărea!”
În meciul tur, la Vaslui, AHC Dunărea a câştigat cu scorul de 29-30, cu un gol marcat de Chikovani, de la şapte metri, în ultima secundă a meciului. Călărăşenii sunt aşteptaţi în număr cât mai mare la această partidă , pentru a se bucura de un spectacol handbalistic pe măsură. Preţul unui bilet este de 7 lei.