Joi, 14 noiembrie, de la ora 18:00, suporterii călărăşeni sunt așteptaţi la penultimul meci acasă din turul campionatului al băieților conduși de Sergei Bebeshko și Eremia Pîrîianu, AHC Dunărea Călărași -AHC Dobrogea Sud Constanta, meci în cadrul rundei a 10-a.

Constănțenii sunt în formă maximă, ei câștigând în ultima etapă în compania lui Poli Timișoara, scor 29 – 22, iar, în ultimul meci direct cu Dunărea, jucat la Constanţa în play-off-ul campionatului trecut, galben-albaștrii au făcut meci egal, insuficient pentru a accede în semifinalele 1 – 4 ale campionatului 2018 – 2019, ei fiind egalați de constănțeni în ultima secundă a meciului, dintr-o aruncare de la şapte metri.

Pentru meciul de joi, Sergei Bebeshko și Eremia Pîrîianu nu se pot baza pe Dragoș Soare și Bogdan Moisă, ambii fiind accidentați.

În ultima etapă, Dunărea Călăraşi a mers în Capitală, unde a jucat în compania deținătoarei Challenge Cup, CSM București.

După ce handbaliştii călărăşeni au condus în cinci rânduri, gazdele au intrat cu patru goluri avans la pauză, după cinci goluri consecutive înscrise în ultimele zece minute ale primei reprize. Diferența a crescut la 22 – 15 în minutul 41, scor la care a fost rândul galben-albaștrilor să revină și să înscrie de cinci ori la rând. N-au lipsit nici momentele tensionate, Bizău și Mihai Bujor fiind eliminați după o altercație în minutul 56, iar portarul bucureștean Krupa a fost eliminat în minutul 58 pentru schimbare greșită.

CSM București a intrat cu un gol avans în ultimul minut, a avut atacul dar n-a reușit să înscrie, apoi călărăşenii au avut şase secunde la dispoziție pentru a egala, însă nu au reușit și au pierdut, 27 – 26, deși au atacat în şapte jucători de câmp. (sursa: ahcdunarea.ro)