Prima partidă amicală, din acest an, a echipei AHC Dunărea Călăraşi, va avea loc joi, 19 ianuarie, în compania formaţiei Handbal Club (HC) Farul Constanţa. Meciul se va desfăşura la Constanţa, începând cu ora 16:30.

În data de 19 ianuarie 2017, începând cu ora 16:30, AHC Dunărea Călăraşi va susţine, la Constanţa, prima partidă amicală din acest an. Echipa călărăşeană va da piept cu formaţia de handbal HC Farul Constanţa.
Noul tehnician al Dunării, Adrian Petrea, a afirmat că aceasta este o perioadă dificilă în ceea ce priveşte pregătirea jucătorilor, antrenamentele fiind la intensitate maximă. “Este o perioadă destul de dificilă din punct de vedere al pregătirii. Antrenamentele sunt la intensitate maximă şi încărcătură mare. Sunt mulțumit şi felicit jucătorii pentru modul cum reacționează la această perioadă. Aştept şi revenirea lui Chikovani şi a lui Carali în echipă, pentru a fi în formulă completă. Vom stabili împreună cu conducerea ca până la data primului meci oficial să facem trei jocuri de pregătire, dintre care cel puţin unul să fie la Călărași. Obiectivul nostru este să ne străduim să obținem rezultate pozitive împreună cu conducerea clubului pentru a avea câți mai mulți susținători. Suporterii fac parte din viața unui club şi de aceea îi rugăm să fie alături de echipă în toate momentele ei”, a declarat Adrian Petrea, pentru pagina de facebook a Clubului AHC Dunărea.