AHC Dunărea Călăraşi revine pe teren propriu pentru confruntarea cu echipa AHC Potaissa Turda, astăzi, 20 martie. Partida se va disputa începând cu ora 17:30.

 „Miercuri, Sergei Bebeshko şi Rică Pîrîianu nu se pot baza pe patru jucători, toţi accidentaţi, Mihai Bujor, George Şelaru, Dragoş Hanţaru, Victor Vartic, ei absentând şi de la ultimele meciuri din campionat”, a transmis site-ul www.ahcdunarea.ro.

Înaintea întâlnirii dintre cele două echipe, AHC Dunărea Călăraşi ocupă locul 5, cu 45 de puncte, în clasamentul Ligii Zimbrilor, în timp ce adversarii se clasează pe a 4-a poziţie, cu 46 de puncte.

„Echipa noastră poate recupera în curând cele trei puncte în clasament scăzute în urma jocului din data de 22 noiembrie 2018, de la meciul AHC Potaissa Turda – AHC Dunărea Călăraşi (arbitrii: T. Serbu (B)/A. Vasilescu (B), observator: D. Manea (B), care a fost omologat cu scorul de 10 – 0 conform Hotărârii nr. 28 din 6 februarie 2019 a Comisiei Centrale de Apel a Federaţiei Române de Handbal. Consiliul de Administraţie al FRH se întruneşte joi, 21 martie. Pe ordinea de zi se află şi recursul extraordinar al echipelor AHC Dunărea Călăraşi (în cazul omologării meciului cu Turda cu scorul de 10 – 0, potrivit Hotărârii nr. 28 din 6 februarie 2019 a Comisiei Centrale de Apel a Federaţiei Române de Handbal) şi Dinamo Bucureşti, pe tema cazului dreptului de joc al handbaliştilor Zarko Pejovic şi Mihajlo Radojkovic şi decizia Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării (Federaţiei i s-a solicitat să procedeze la modificarea regulamentului, pentru a elimina criteriile discriminatorii în privinţa jucătorilor străini)”, se mai precizează pe site-ul www.ahcdunarea.ro.

 

Preţul unui bilet este 10 lei

 

Intrarea suporterilor se face pe bază de abonament sau bilet în valoare de 10 lei. Biletele vor putea fi achiziţionate în ziua meciului de la casa de bilete a Sălii Polivalente „Ion C. Neagu” Călăraşi, începând cu ora 16:00.

Ultimele două meciuri ale Dunării Călăraşi din sezonul regulat vor avea loc în deplasare, miercuri, 27 martie, ora 19:15 (TVR HD), cu Dinamo Bucureşti, în cadrul etapei a 25-a şi pe teren propriu, miercuri, 3 aprilie, ora 18:00, cu HC Buzău, în cadrul etapei a 26-a.

 

Program play-off

 

Faza I se joacă în sistemul „fiecare cu fiecare”, tur-retur. Jocurile se vor desfăşura după următorul program, ordinea fiind stabilită conform tabelei Berger. Play-off: două serii a câte patru echipe: Seria A – patru echipe: loc 1 – 6 puncte; loc 3 – 4 puncte; loc 5 – 2 puncte; loc 7 – 0 puncte; Seria B – patru echipe: loc 2 – 6 puncte; loc 4 – 4 puncte; loc 6 – 2 puncte; loc 8 – CSM Focşani, 0 puncte. Prima etapă va avea loc în data de 6 aprilie 2019, a doua etapă pe 17 aprilie, a treia etapă în data de 20 aprilie 2019, a patra etapă pe 24 aprilie, a cincea etapă, în data de 4 mai 2019, a şasea etapă pe 8 mai.