Prima partidă acasă din 2020 al AHC Dunărea Călăraşi va avea loc marți, 21 ianuarie, ora 18:00, la Sala Polivalentă „Ion C. Neagu”. Echipa călărăşeană îi va avea ca adversari  într-un meci de pregătire pe cei de la CSM București, formaţie clasată pe locul 3 în Liga Națională de Handbal masculin.

În afară de această partidă, Dunărea Călăraşi va mai avea două meciuri amicale în deplasare, pe 18 ianuarie la Buzău și pe 24 ianuarie la București. În ceea ce privește meciurile oficiale, handbaliștii de la Dunărea îi vor înfrunta pe cei de la Steaua București pe 30 ianuarie, apoi pe 2 februarie se vor întâlni cu Minaur Baia Mare.

Antrenorul Dunării, Gabriel Armanu, declară: Aș începe cu urarea: ‘La mulți ani!!!’. Astăzi (n.r. – luni, 6 ianuarie), începem pregătirea pentru partea a doua a campionatului. Jucătorii au efectuat primele teste în Sala Polivalentă, iar mâine, la sala de forță, continuăm testările. Pornim cu gândul că acest grup minunat va continua seria rezultatelor bune obținute la finalul returului, (trei victorii consecutive în campionat). Este o perioadă grea în viața sportivilor, dar pe care cu siguranță o vom trece cu bine”.