În cadrul proiectului, finanțat de Consiliul Județean Călărași, „Fotbalul amator şi juvenil – dezvoltare, imagine, descoperire talente şi promovare în judeţul Călăraşi”, Asociația Județeană de Fotbal (AJF) Călăraşi a organizat, în zilele de 9 şi 10 decembrie, Cupa Trend la fotbal în sală, un turneu care a cuprins cele mai bune opt echipe, reprezentând opt unități de învățământ gimnazial din judeţul nostru și patru echipe, reprezentând patru unități de învățământ liceal din judeţul nostru.

Turneul s-a desfășurat pe durata a două zile și a fost împărțit pe patru zone geografice: municipiul Călărași, municipiul Oltenița, orașul Lehliu Gară, Borcea-Dragalina, pentru a cuprinde toate instituţiile de învățământ.

Proiectul a avut ca obiective: îmbunătățirea calității fenomenului fotbalistic călărășean prin atragerea a cât mai mulți tineri către fotbal, extinderea competiției în mai multe localități județene decât cele din prezent, dar și atragerea populației la completarea fenomenului fotbalistic călărășean. Partener al competiției a fost Inspectoratul Școlar Județean Călărași.